Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek hamar szerelmes? Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Ha már megismerkedek egy csinosabb lánnyal akár élőben, akár facebookon, rövid idő alatt belé szeretek. :( Ez ellen mit lehet tenni? Csak mert általában pofára esek.
23f
2014. aug. 6. 23:14
2/5 anonim válasza:
Én nagyon sok idő múltán leszek csak szerelmes ha az leszek, ez pedig szörnyű nyomasztó!
17/L
3/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok barátom. Csak majdnem 10 ével fiatalabb vagyok.
4/5 anonim válasza:
Én pedig soha nem leszek szerelmes. Ez sem jó... Bár tény, hogy megvannak az előnyei is.
24/F
5/5 anonim válasza:
Én pont az ellentetted vagyok. Nem esek szerelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!