Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez olyan mint az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez olyan mint az esküvő előtti pánik, csak kapcsolatra levetítve?

Figyelt kérdés

Vaaaaaagy, nem való nekem párkapcsolat?

25 vagyok, még sosem volt kapcsolatom. Megismertem valakit, randiztunk, aztán beparáztam.

Eddig kényelmes életem volt, ha lusta voltam, lustálkodhattam. Most már mosnom, vasalnom, főznöm kell majd rendszeresen, arról nem is beszélve, hogy szinte minden nap tip-top megjelenés. Ha nem mosok naponta hajat, borzalmasan nézek ki. Szőrtelenítésről nem is beszélve. Rengeteg idő ha magadnak csinálod, ha meg kozmetikusnál, az meg rengeteg pénz. De ez nagyon fárasztó, dolgozom, edzem, mire hazaesem, általában csak pihenésre vágyom. A szüleu elit család, nyilván megismerkednék velük, ünnepekkor majd háziasszonykodjak- nem is tudom, egyáltalán nem vágyom erre a szerepre. Amikor nincs edzés, akkor van időm bevásárolni, ügyet intézni. A hétvégéim eddig megmaradtak sorozatokra, olvasásra, vagyis én időmre.

Félreértés ne essék, vágyom az érzelmi támogatásra, adni és kapni szeretem, nagyon kedvelem az udvarlóm, soha senkivel nem éreztem magam ilyen fellegekben, mint most.

2023. febr. 22. 07:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El vagy kényelmesedve. Én is. És ezt nem is fogom feladni már senkiért sem. Nem éri meg.
2023. febr. 22. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen egy párkapcsolat. Nekem is ez van, kivéve a napi szintű hajmosást, illetve szerintem azért a szőrtelenítés sem vesz el annyi időt, heti 1x epilálok, 15-20 perc alatt megvagyok, bár nekem már "kikopott" a rendszeres szőrtelenítéstől, nem valami látványos.

Sajnos nehéz mindent kézben tartani, a munkát, az edzést, a kapcsolatot, nem lehet mindenben maximálisan teljesíteni. Biztos furcsa neked, hiszen sokáig voltál egyedül, de majd idővel megszokod.:)

2023. febr. 22. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a női lét, én mondjuk élveztem, míg volt kinek csinálni ezeket. Amíg viszonozza vagy legalább értékeli a másik, addig többet ad, mint elvesz.
2023. febr. 22. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Többek között ezek miatt szeretnék inkább csak szexkapcsolatot. Nem hiányzik még a magánéletemben is a megfelelési kényszer és a hajtás, szerintem ez iszonyú.
2023. febr. 22. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, ezt értem, de aki csak szexkapcsolatpárti, az nem is vágyik törődésre?
2023. febr. 22. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vonzoak tudnak lenni azok a nok, akik onalloak maradnak kapcsolat ellenere is, nem formaljak magukat egy (kepzelt vagy nem) elvaras alapjan. Nem gondolod komolyan, hogy "Most már mosnom, vasalnom, főznöm kell majd rendszeresen"??? Nem kell.

De nem art rola beszelni elore, hogy neked viszonylag sok en-ido kell a kapcsolatban.

2023. febr. 22. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne a törődés is, de ha ez az ára...
2023. febr. 22. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!