Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjen el tőlem a kedve, hogy ne akarjon összejönni velem újra? (Bővebben lent)
A párom megcsalt. "Csak" csókolózott egy másik nővel részegen, akit aznap ismert meg, és egy hullámhosszon voltak. Hazakísérte és megcsókolta. Nem tudom magam túltenni rajta, már fél éve volt, minden nap úgy fekszem le, hogy azon rágódom, nem vagyok elég. Szeretem őt, de nem akarom az életem hátralévő éveit egy olyan kapcsolatban tölteni, ahol bármelyik pillanatban előjöhet az az érzés, hogy a párom szívesebben volt egy másik nővel, míg én otthon vártam.
Mielőtt megcsalt, együtt éltünk albérletben, azóta össze-vissza, neki a munkája és nekem az egyetem miatt, úgyhogy jól jött a távolság. Azonban azt érzem, ha elvégzem az egyetemet, nem akarok összeköltözni vele (az lenne a logikus), mert csak odaláncolnám magam hozzá. Akárhányszor volt balhé random lányok miatt (hazakísérgetés részegen, combfogdosás, mellettem ülve elmondja a másik csajnak, hogy mennyire bejön neki), azt hiszem, azért nem tudtam vele véglegesen szakítani, mert egymás mellett voltunk állandóan, és visszasírta magát. Én meg megbocsátottam neki, mert nincs másom, és bármit ad, elfogadom.
De a sokadik átsírt éjszaka után ez így nem mehet tovább. Tudom, egy idióta vagyok, amiért eltűrök mindent.
Az a tervem, hogy ha végzek az egyetemmel, elmegyek utazgatni, önkénteskedni, már megvan az első úticél, júliusban kezdek.
Mégis mit csináljak? Mondjam meg neki, hogy nem tudom túltenni magam ezen és ennyi volt? Sokszor beszéltünk már erről, hogy még mindig rossz érzéssel tölt el, de úgymond nem tud neki mit csinálni. Mondjam, hogy megcsaltam, és a másikkal akarok együtt lenni inkább? Akkor valószínűleg nem könyörögné vissza magát.
A spórolás nem lenne gond, egyikünk sem nagy költekező.
Az elsőnek: köszi, tudom. A baj az, hogy nekem csak ő van biztos pont az életemben, és ezért mindig elnézek mindent, különben megőrülnék egyedül/nélküle a gondolataimmal.
Vajon telefonon mondjam meg? Hogy ne tudjon befolyásolni? Tudom, hogy rossz lenne neki, de ha elutazok hozzá (~ 3 óra), akkor úgyis telebeszéli a fejem, hogy megoldjuk, meg én is rábeszélem saját magam arra, hogy együtt jobb lesz (pedig tudom, hogy nem).
Kérdező egy olyan "férfi" aki arra képes, hogy előtted más nőt taperol és bókol neki az nem csak a csókolózásig megy el. De ha még tévedek is, akkor sem akceptálható a viselkedése veled kapcsolatban.
Igazából nem is tudom milyen biztos pontról beszélsz, mert azon kattogsz mi történt és mikor teszi meg újra és újra.
A "kedvesed" egy manipulátor és hűtlen hazug dög, aki kihasználja teljes mértékben, hogy tőle függsz és bocsi de azzal is tisztában van, hogy még egy ilyen önbecsülés nélküli nőt lehet többet nem talál.
"A jó asszony mindent megbocsájt!" a te dalod, aki mellett él, mint a kiskirály.
Nincs olyan, hogy visszakönyörgi magát és csak a jót nézem csak olyan esetben, hogy akaratgyenge, hiszékeny, ostoba nő vagy önértékelési zavarokkal...
Itt a valódi probléma tényleg az önbecsülésemmel van. És tisztában vagyok vele, hogy nem tehetne ilyet velem senki, ha nem hagynám. Sok barátom hagyott ott, amikor a legnagyobb szükségem volt rájuk. A családomra nem számíthatok, de mi nem vagyunk az a megnyílós-lelkizős/erős kötődésű család, és ma már ez teljesen természetes.
Tudom, hogy ott kell hagynom, a kérdés az, hogy mit mondjak neki, amivel "elűzöm"?
Nem kell elűzni, egyszerűen nem kell figyelembe venni, önmagadat nézd, ne őt mert hülyére vesz.
Mi jó van neked abban, hogy megcsal aztán visszakullogsz hozzá? Semmi az égvilágon, épp ezért kell letiltani és nem foglalkozni vele még baráti szinten sem. Csakis így tudod elűzni, hogy rájön, hogy többet nem vezethet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!