Érdemes egy nimfomániás nővel összejönni, ha én nem vagyok az? Bővebben..
Ismerkedek egy nővel kb 1 hónapja. Egyszer már találkoztunk is. Nagyon jól elvagyunk stb, viszont most sor kerül majd szexre is.
Annyit már elárult hogy ő folyamatosan szexelne. Programokat se nagyon akar, csak otthon lenni egész nap és szexelni.
Nincs baj a libidómmal de nekem napi 3-4 untig elég. Nem tudom elképzelni, hogy az egész napom arról szóljon, hogy elmegyek, utána 20-30 perc regeneráció és folytatás.
Olyanok véleménye érdekelne, akik jártak hasonló cipőben. Mennyire tud ez vitákat szülni hosszútávon hogy nekem épp "fáj a fejem" ?
#1-es
Lehet hogy nem vagyok tisztában a fogalmával. Nem tudom minek nevezzem. A lényegen nem változtat. Éjjel-nappal szexelni akar..
az hogy mit mond és mi lesz belőle, általában két külön dolog
nekem sok szexpartnerem volt, akik a legjobban hangoztatták hogy így akarnak dugni, meg úgy, még 2 menetet is alig bírtak, én meg tudtam szexelni egész nap kis pihikkel
szóval várd ki a végét
N
#5-os
Igazat adok. Találkoztam már én is olyannal ahol nem egészen az lett amit hangoztatott.
Itt annyi a különbség hogy van egy nem közvetlen közös ismerős és megerősítette hogy valóban óriási az étvágya.
Szemrebbenés nélkül dugd meg, de mély dolgokba ne menj bele - ha a monogámia híve vagy!!!
Egy nimfomán nő mellett szörnyű az élet: vagy neked kell folyton dugnod, vagy mással dugatja magát!
Az orvosok sem nagyon tudnak mit kezdeni velük!
#7-es
Nekem is hasonló a véleményem, de köszi a választ.
#8-as
Kettőnk közül szerintem te vagy a troll. Messziről kiszúrom..
De hogy folytassam a tolakodásomat, még azt is elmondom neked hogy a kapcsolat előrehaladtával nekem akár 2 naponta 1 is elég, ha az minőségi.
Viszont neki nem..
24 évesen volt egy ilyen nimfomán csajjal dolgom.
Tényleg nem lehet velük mást csinálni.
Nekem teljesen átlagos libidóm van teljesen megfelel a heti
3-4 alkalom.
Ő vele naponta kétszer kellett és még utána is állandóan magával játszott.
Volt hogy megvolt a szex elkezdtünk TV-t nézni és az ülőgarnitúrán volt egy henger alakú párna azon elkezdett lovagolni.
Volt,hogy házi buliba mentem volna haverokhoz
( sör,chips,xbox360)
Valahonnan rá jött hocá megyek,én elöttem odament,és mind a 3 haveromat lepipantotta és megb@szatta magát velük.
Mikor oda értem utána elkezdett csókolgatni és még velem is akarta.
Szóval nagyon nagyon fura helyzeteket tud ez hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!