Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal? (bővebben)

Figyelt kérdés
Csak egy felsőfokú szakképzésre jár a BGF-re, és nincs sok életcélja, mert nem bízik magában. Úgy érzi, hogy sosem lenne elég jó. Szeretne továbbtanulni, de nem fog mert butának tartja magát, és tudja, h nem menne neki. Amúgy nagyon jó lelkű, segítőkész, csak éppen életcélja nincsen :S
2011. dec. 3. 20:52
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Máshogy fogalmazok, tudnátok szeretni?
2011. dec. 3. 20:54
 2/36 anonim ***** válasza:
Igen, tudnám szeretni, és ha úgy adódna, össze is jönnék vele. Viszont örülnék, ha megtalálná azt, amit szeret csinálni, és nem lenne hiánya önbizalomban, mivel nem lehet elérni semmit, ha nem próbáljuk meg.
2011. dec. 3. 20:58
 3/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,kár, hogy kevés ilyen ember van a földön mint Te.
2011. dec. 3. 21:00
 4/36 anonim ***** válasza:

persze h adnék esélyt neki

gondolom még elég fiatalka

sok huszonéves ilyen bizonytalan

ettől ő egy értékes ember

2011. dec. 3. 21:01
 5/36 A kérdező kommentje:
csak 19 éves...
2011. dec. 3. 21:03
 6/36 anonim ***** válasza:
Járnék vele, ha úgy jönne össze, megpróbálnám "nevelni", aztán vagy sikerül vagy nem.
2011. dec. 3. 21:04
 7/36 anonim válasza:

Attól, hogy valakinek nincs életcélja és önbizalma attól függetlenül lehet nagyon jó fej, szeretni való, rendes és szép csaj.

Szerintem mindenképpen próbáld meg vele.

És ha felsőfokú szakképzésre jár, az csak előny, hisz tud tanulni, és aki képes leülni a könyv elé, annak van esélye hogy intelligens is.

2011. dec. 3. 21:04
 8/36 A kérdező kommentje:
( én most saját magamról beszélek)
2011. dec. 3. 21:05
 9/36 anonim ***** válasza:

az rég rossz ha te akarod nevelni...

nem az a dolgod

amúgy igen simán elfogadnám ha jófej és szerelmes volnék

2011. dec. 3. 21:14
 10/36 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem, én vagyok a lány...
2011. dec. 3. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!