Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal? (bővebben)

Figyelt kérdés
Csak egy felsőfokú szakképzésre jár a BGF-re, és nincs sok életcélja, mert nem bízik magában. Úgy érzi, hogy sosem lenne elég jó. Szeretne továbbtanulni, de nem fog mert butának tartja magát, és tudja, h nem menne neki. Amúgy nagyon jó lelkű, segítőkész, csak éppen életcélja nincsen :S
2011. dec. 3. 20:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Kár, hogy személyesen sosem találkozok ilyen fiúkkal/férfiakkal.

De köszönöm a pozitív válaszokat! :-)

2011. dec. 3. 22:33
 22/36 anonim ***** válasza:
én összejönnék egy ilyen lánnyal, szerintem nagyon sok embernek nincs életcélja. nekem sincs. Te legalább továbbtanulhatsz és van esélyed, jó irányba formálni az életed. De például nekem nem adatott meg ez, pedig a jegyeim lehetővé tették volna a továbbtanulást, csak anyagi háttér nem volt hozzá. Kénytelen vagyok faipari fizikai munkásként tengetni az életem. Nekem sincs életcélom. apróbb célokat próbálok elérni. Eddig jogosítvány megszerzése volt a célom, amit önerőből kellett finanszíroznom sajnos. Most hogy ez meglett, új célt kell kitűznöm magamnak. Én a leírtak alapján tudnék egy olyan lányt szeretni mint te.
2011. dec. 4. 10:56
 23/36 A kérdező kommentje:

Te sokkal tobb becsületet érdemelsz mint én. Én csak azért mentem fősuliba mert szüleim beirattak, magamtól sosem lett volna hozzá bátorságom.

Jó, hallani/olvasni, hogy vannak emberek akik maguk is talpra tudnak állni!!

2011. dec. 4. 10:59
 24/36 anonim ***** válasza:

Mi az a BGF?

Nekem csak érettségim van, szerény kétkezi munkás.

Te összejönnél ilyen fickóval?

28 vagyok, de az életcélom nekem se tisztázodott, melózom, és sodródom az árral, úgyértem megvan mindenem, kocsi, ház, de nem tudom mit akar az élet tőlem.

Csak remélni tudom, mindkettőnk érdekében hogy egyszer kiderül.

Legjobbakat.

2011. dec. 4. 11:18
 25/36 A kérdező kommentje:

Budapesti Gazdasági Főiskola

Én igen, mert egy "szegény és buta ember is tud szeretni"!!!

2011. dec. 4. 11:21
 26/36 A kérdező kommentje:
itt most nem butáztam le senkit, csak arra céloztam, hogy egyszerű ember is tud szeretetet adni és kapni
2011. dec. 4. 11:22
 27/36 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem gondolom hogy buta lennék, megálltam az érettséginél, aztán egyből dolgozni kezdtem, pedig a tanáraim mind azt javasolták menjek egyetemre, de a pénzkeresés jobban vonzott, külfökldön is melóztam folyékonyan beszélek angolul, mindamellett szerény vagyok, mert nem nagyképűségből mondom mindezt, visszahúzott a szivem magyarországra, itt minimálbérért melózom, de sok nálam szegényebb ember van, meg butább is. önbizalomhiányból nekem is kijutott, de túl kell lépni rajta. legyen valami hobbid, vagy tűzz ki magad elé egy viszonylag nehezen elérhető célt.
2011. dec. 4. 11:32
 28/36 A kérdező kommentje:

Azért idézőjelbe írtam, mert direkt nem akartam senkit sem lebutázni. Sajnálom, ha félreérthető volt...

Tényleg csak annyit szerettem volna mondani, hogy egy egyszerű ember is tud szeretetet adni és kapni

2011. dec. 4. 11:37
 29/36 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond, nem úgy értettem.
2011. dec. 4. 11:39
 30/36 anonim ***** válasza:
Mondtam ne sjanáltasd magad ! Nem baj,ha nem sikerül csak akkor ne hisztizz.. én ezzela hozzállással majdnem eltaszítottam magam mellől egy fiút..épp ezért.
2011. dec. 4. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!