Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal? (bővebben)

Figyelt kérdés
Csak egy felsőfokú szakképzésre jár a BGF-re, és nincs sok életcélja, mert nem bízik magában. Úgy érzi, hogy sosem lenne elég jó. Szeretne továbbtanulni, de nem fog mert butának tartja magát, és tudja, h nem menne neki. Amúgy nagyon jó lelkű, segítőkész, csak éppen életcélja nincsen :S
2011. dec. 3. 20:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

ja akkor megnyugtatlak

ettől te totál értékes és kedves valaki vagy

a célok meg majd kikristályosodnak

ne aggódj!:)

2011. dec. 3. 21:27
 12/36 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves vagy. de sajnos vhogy nem lettem nyugodtabb... :S
2011. dec. 3. 21:30
 13/36 anonim ***** válasza:
Én egy dolog miatt nem járnéka fiúk helyébe ilyen lánnyal. Azért,mert ilyen negatív nem baj,ha nem megy de próbáld meg és bízz magadban!! Maximum nem sikerül és? de megpróbáltad!!:) Ezen az egyen változtass,mert biztos hogy egy értékes szerethető ember vagy. Viszont az ilyen hozzáállás nagyon lehúzza az embert. Igenis menni fog! Tegyél meg mindent,amit lehet. Sok sikert!:))
2011. dec. 3. 21:38
 14/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak sajnos azt sem tudom, h miben lennék jó :S
2011. dec. 3. 21:40
 15/36 anonim ***** válasza:
Valami oknál fogva a BgF-re jársz.. miért pont odamentél?
2011. dec. 3. 21:45
 16/36 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,de járnék hasonló fiúval,ez nem kizáró ok,ha nyitott és a bölcsesség szikrája megvan benne.

Nagyon élvezem,ha segíthetek másoknak és magamat is jobb embernek érzem,ha valakinek segíthetek azáltal,ha adhatok a tudásomból,élettapasztalataimból.

Ja és mi az,hogy "csak" egy felsőfokú szakképzésre jár??Ne az iskolai végzettségével azonosítsuk az embert.

19/L

2011. dec. 3. 21:49
 17/36 A kérdező kommentje:
azért BGF, mert alapból gazdasági középsuliba jártam. hát a "csak2 meg csak. mert azért egy FSZ képzés nem nagy érdem :S :(
2011. dec. 3. 21:52
 18/36 anonim válasza:

bocsi, félreértettem

én igen, én simán összejönnék egy ilyen csajjal !

szimpatikus !

2011. dec. 3. 22:21
 19/36 A kérdező kommentje:
de ebben mi szimpatikusság van? nem lehangoló egy ilyen csajjel együtt lenni?
2011. dec. 3. 22:24
 20/36 anonim válasza:

nem lehangoló..

önbizalmat építeni könnyebb mint rombolni.

utálom az olyan csajokat akik sokat képzelnek magukról..

és örülök hogy te nem olyan vagy.

ez alapból egy plussz. mert nem én vagyok az egyetlen fiú aki így gondolja

2011. dec. 3. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!