Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan férfi aki elfogadna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki elfogadna egy nehezen mozgò, extra duci nöt?

Figyelt kérdés
Sacc. 140kg.
2023. febr. 3. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
120 kiló felett már nem nagyon mérnek a személyi mérlegek. Ipari mérlegen mérte magát a barátnőm is.
2023. febr. 3. 19:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11-es és ő mennyi volt? Csini csaj lehetett.
2023. febr. 3. 19:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Van itt gyk-n is 1-2 hájimádó férfi, aki kisebb-nagyobb időközönként feltesz az extra kövér nőkkel kapcsolatos kérdést...
2023. febr. 3. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt rendszeresen keresnek ilyen hölgyeket, olvass vissza kérsdéseket.
2023. febr. 3. 19:40
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb 180-200 kg-ot nyomott. Ő is nehezen mozgott. A wc-t is cserelni kellett mert eltört alatta. Ágyat úgy csináltattak, hogy stabilan tartsa.
2023. febr. 3. 19:42
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Nézd a jó oldalát. Mivel nincs kapcsolatod, több időd van a fogyással foglalkozni. Majd ismerkedsz utána.
2023. febr. 3. 19:58
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
Inkább megelégednél valami hájfétises barommal, minthogy lefogyj? És nem kell jönni a betegség dumával. Olyan nincs, hogy lehetetlen valakinek lefogynia. Nem egy-két év alatt tornyosult fel ennyi kiló. 100 felett nem jutott eszedbe, hogy lehet nem kéne hagyni, hogy tovább fajuljon? Hát itt az emlékeztetőd, hogy most már tenni kell valamit.
2023. febr. 3. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17

Miért ne? Privátban tudnék mesélni, hogy milyen a "nemlétező" betegségtől hízni, milyen az, amikor napokig nem eszel, meg 90-+100kg.val dafke sportolsz, hátha! és SEMMI nem megy le! Mikor meglett, hogy milyen hormonnal volt a baj, kaptam gyógyszert, és ugy lement 30 kg, hogy SEMMIT nem tettem érte, csak a netflix előtt döglöttem! sőt, még 3x, (sok éve először) sütit/pizzát is ettem a 3!!!! hónap alatt, ami alatt lement a 30 kg...! Na ennyit a nem létezo betegségről!

Most pedig, alig bírok mozogni, mert 100kg.val futottam, és az izmaimnam regenárolniuk kell.

Kérdező!

Dr. Rencz Rita

A legjobb endokrinologus! Elég drága, de nagyon jó, én szerencsés helyzetben vagyok, mert anyagi gondjaim nincsenek, de 2-3 alkalom elég volt nála, valamit ha kiírja a vizsgálatokat, megoldható, hlgy TB alapon megcsinálják, csak az 1-2 hónap . Nekem a teljes hormonpanel 160 ezer volt, ha jól tudom, de ott ez 1 nap alatt megvolt.

Akik Auswitz.al jönnek: Ez igy van, csak azt felejtitek el, hogy akkor, 1940 tájékán, nem is volt tele az élelmiszer (zöldségk+húsok) mindenféle, mesterséges növesztőcuccal, egyéb szeméttel, ami szétkurta vidamparkot csinált az emberek (főleg a nők) hormonhaztartásábol!

2023. febr. 4. 06:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van utolsónak, a mai endokrinok zavarok, az anyagcsere rendellenességek (pl. Pajzsmirigy alulműködés, leptin rezisztencia) simán felhízlalnak zabálás nélkül és utána nem engednek zsírbontani bármennyit is koplalsz, edzel(inzulinrezisztencia). Ezek a nyavaják a II.VH idején kötve hiszem, hogy érintettek bárkit egyrészt, másrészt az olyan drasztikus kalóriamegvonás ami éppenséggel még jobban súlyosbítja ezeket az anyagcsere problémákat tehát lehet lefogysz 10 kilót kínkeservesen de ugyanakkor mégjobban lelassítottad az amúgy is beszakadt anyagcserét. Kérdező hallgass 18-ra, koplalás nélkül!!! először rendezni kell a hormonális hátteret!
2023. febr. 4. 08:38
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Csak úgy tudnám elfogadni ha el tud fogyasztani egy kisebb fazék sóletot 10 kiflivel.
2023. febr. 4. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!