Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey! Azt hiszem bele szerettem a legjobb barátomba? Én:17/L; Ő: 23/F
" amiatt nem járna velem mert nem akarja a barátságot tönkre tenni."
Amikor a szerelmesek a legjobb barátok, az a teljesség maga.
Azért nem akar, mert van neki más.
Tehát szívesen ágyba vinne egy-szer-kétszer.
A magyarázat a mesekörítés.
Azt tanuld meg egy életre, hogy ha a párod nem veled beszéli meg
a gondjait, bajait, nem von be, azért teszi, mert mással beszéli meg.
Ha nem veled tölti a szabadidejét, az azért van, mert mással tölti.
Ha nem akar kapcsolatot, csak "extrákat", akkor tartós kapcsolata van, vagy pedig csajozik és nem akar tőled amúgy semmi mást, mint beszélgetni.
Ne ringasd álmokban magad. Keress magadhoz illő fiút, nem virtuálisan, hanem az életben, amikor sok-sok élethelyzetben ismered meg, hogyan gondolkodik, hogyan reagál. Tehát magát a valós énjét.
Ez a férfi most még idős hozzád képest, úgy csavar az ujja köré, hogy észre sem veszed. Lám, magadtól kaptad el a mézesmadzagot, ő csak
"barátkozott és beszélgetett", de menten közölte, hogy csak le akar fektetni.
Ne bánkódj, minden ilyen élethelyzet tanulsága téged vértez fel az életre.
Aki azt mondja, hogy nem akarja tönkretenni a barátságot a kapcsolattal, az nem bízik abban, hogy eléggé akar és vágyik rád, mint partner. Van egy gyerekkori barátom, még kamasz koromban, mikor mindketten sikertelenek voltunk a párkeresésben, sokat beszélgettünk arról, hogy miért nem jövünk össze, ha már a környezetünk folyamatosan ezzel unszolt. Egyszerűen láttuk egymást kb felnőni, tudtuk egymás minden mocskos titkát, néha gusztustalanul viselkedtünk egymás között, pont, mint a barátok, nélkülözve mindennemű férfiasságot/nőiességet/szexualitást. Ezek után az istennek nem jött volna elő bennem vele kapcsolatban vonzalom. A mai napig imádom ezt az embert, de soha nem voltam bele szerelmes és ő sem belém. És féltünk volna, hogy a mi kis vulgáris, bolond barátságunk, amiben kicsámcsogjuk magunkat az aktuális randijainkon, szexuális élményeinken, soha nem lenne már olyan onnantól, hogy megcsókoljuk egymást vagy lefekszünk, mert másra voltunk/vagyunk egymásnak.
Szóval nagyjából ezt jelenti, amit a srác mond. Nem biztos abban, hogy szerelmes tudna beléd lenni és tudna rád nőként tekinteni mindazok után, amiket együtt csináltatok. Ezt szerintem jobb, ha elfogadod és nem feszegeted. A jövőbeli partnerednek is jobb érzés lesz, hogy egy olyan barátod van, akivel vegytiszta a barátság és halvány jele sincs annak, hogy aggodalmat gerjesszen a kapcsolatban. Tud csúnya lenni az ilyesmi az "egyszer kavartunk/jártunk" barátokkal. Bár én azokat nem tartom barátnak és ha kapcsolatban vagyok, el is kerülöm őket. Na, pl ilyen szempontból is hasznos erről még időben leakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!