Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey! Azt hiszem bele szerettem a legjobb barátomba? Én:17/L; Ő: 23/F
Nyuszicsibe, azt is írhatja, hogy egyetemi docens, vagy agysebész, milliomos vállalkozó, vagy bàrmi más. Még csak nem is láttad élőben.
23 évesen még nem végzett? Vagy végzett, csak két éve "eü okból" nem dolgozik?
Milyen egészségügyi okból nem dolgozik? Depis? Rákos?
A többin meg erősen gondolkozz el, ha van mivel. Attól fél, hogy ha felvállalt szerelmi kapcsolatba kerültök, akkor oda a barátság. Mitől? Attól, hogy kézen fogva sétáltok, moziba mentek, bemutat a barátainak? Az odaver?
De az nem, hogy rád élvez, meg a torkodra tolja a farkát, esetleg kutya pózban kicsit bepróbálja a popódat, mert egy barátság ezt elbírja. Évente kétszer, háromszor ennyit szívesen megtesz érted. A kettő közt meg azzal ismerkedik, akivel akar, mert nincs kapcsolatban, ti csak barátok vagytok.
Csúnyát írtam? Enyje. Majd az is csúnya lesz, mikor megcsinálja veled?
Nekem is ez szúrja a szememet: "Amúgy ő is azt mondta hogy max barátság extrákkal lehetne."
De görény! XD Felvállalni esze ágában sincs a kapcsolatotokat, de azért dugna, mint a lopott biciklit.
Önmagában nincs baj a barátság extrákkal kapcsolattal sem, amennyiben 2 felnőtt(!) fél tudatában(!) van annak, hogy mit vállal.... egészen addig, amíg valamelyik fél többet nem akar.
Viszont itt más a helyzet, mert Te, a 17 éves, fülig szerelmes kamasz meg szépen majd beledöglesz, ha a 24 éves "jófiú" áthív egy-egy menetre, de amúgy untig jó vagy te X kilométer távolságból, interneten keresztül.
A másik problémám az, hogy élőben még nem találkoztatok. Barátságnak is cifra így, de szerelemben az a döntő. Ha élőben nem vagytok egy hullámhosszon, megette az egészet a fene.
Gyakorlati tapasztalat:
* Amikor olyan idős voltam, mint te volt egy csomó internetes barátságom egy bizonyos fórumnak köszönhetően. Még ha van videochat is, akkor is döbbenetesen más élmény élőben találkozni, esetleg látni, hogy hol él, milyen más emberekkel, esetleg állatokkal a kapcsolata stb. Nem, nem mindig volt szimpatikus, amit láttam, még akkor sem, ha interneten keresztül "nem volt vele nagyobb baj"
* Azokkal a barátaimmal, akikkel nem találkozok rendszeresen (túl elfoglalt, túl messze lakik stb.), kell némi idő, hogy egymásra hangolódjunk, amikor újra találkozunk. Ez lehet szinte észrevétlenül rövid idő is, pár perc mondjuk, de lehet, hogy 15+ percig sem olyan a dinamika, mint amilyennek lennie kéne. Aztán helyre áll.
Ha már képes voltál feltenni FELNŐTT párkapcsolatok kategóriában ezt a kérdést, legalább gondolkozz el azon, amit a tapasztaltabbak mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!