Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le fog a húgommal feküdni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fog a húgommal feküdni a pasija?

Figyelt kérdés
A húgom 14 éves, és a fiúja 15-16. Aggódok, hogy a fiú le akar vele feküdni, nem akarom hogy ilyen hamar vessze el a szüzességét. Bár ez nem rám tartozik, de aggódok. Pár hónapja vannak együtt, elméletileg a fiú lefeküdt már az exével, de ő egyidős volt vele. Szerintetek le akar vele feküdni mostanában?

2023. jan. 30. 20:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Na hát ha lány vagy akkor lehet vele beszélgetni , de ne tamadó jelleguen mert a tinik mindent annak vesznek.. inkabb probalj le menni a szintjere es azon kommunikalni.
2023. febr. 1. 23:09
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem okés hogy aggódik érte. A védekezés fontos, ebben segíts neki. Szerintem is nagyon fiatal ez a kor még a szexhez, én is később vesztettem el. (Meg is bántam.) Arról kellene meggyőződni hogy a fiú komolyan gondolja vagy csak megakarja fektetni és eldobni. Sok fiatal lány esetében ez történik, a vele egykorú fiúk még tökre éretlenek és érzéketlenek is javarészt.
2023. febr. 1. 23:39
 23/30 anonim ***** válasza:

23. Eléggé szomorú, sok felnőtt is ilyen.

Nincs szexuális kultúra, szóval..

24. Beteg az, aki szerint egy felnőtt erre irigykedik. Hidd el, a nővére talál minden ujjára egy pasit, ha kell. De a legtöbb szexelni sem tud, még felnőtt fejjel sem... :)

2023. febr. 2. 13:39
 24/30 anonim ***** válasza:
17%
23 as... óriási tévedésben vagy.. igenis irigykednek a tesók és képesek tönkretenni a tesó lehetőségét "féltés" nek álcázva -.- sztem te másik bolygón élsz :D a lányok pláne bekavarnak a huguknak meg fordítva is.
2023. febr. 2. 15:54
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

24. Azért 14 évesen szexuális életet élni és szerinted ez normális..

Gondolom te is ilyen korban kezdted.. :/

2023. febr. 2. 16:16
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Alap
2023. febr. 5. 19:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Nyilván igen, és semmi közöd hozzá :)

De az is lehet, hogy nem, hanem vár még valamennyit. Mindegy az ő dolguk.

2023. febr. 5. 20:17
 28/30 anonim ***** válasza:
25-ös nem talált... első csókom is csak 19 évesen volt...ez van, de ez az ő ügyük.. tök fölös apukát játszania literally mindenkinek... ő dolguk. 1 apjuk van majd ők beleszólnak.
2023. febr. 5. 20:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Megszúrták végül?
2024. máj. 5. 21:18
 30/30 anonim ***** válasza:

mit foglalkoznak ezzel a tesók??

jaaj nekem is ez volt pár éve.. egyetemkezdéskor összejöttem első bnőmmel.

összes létező barátja bnője rámszállt -.-

hogy úú mit akarsz te tőle.. úú jók a szándékaid(egyikük konkrétan prezentációval készült hogy mi az életsztori és hogymennyire meg tud bántódni.. meg felkészített :D ) öreg 2 hete ismerkedtünk és agyonbasztattak. agyamra mentek.. és zéró joguk van baszogatni egy ismeretlen.

egyetlen ember akinek joga van számonkérni az udvarlót max a lány szülei.

2024. máj. 6. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!