Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le fog a húgommal feküdni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fog a húgommal feküdni a pasija?

Figyelt kérdés
A húgom 14 éves, és a fiúja 15-16. Aggódok, hogy a fiú le akar vele feküdni, nem akarom hogy ilyen hamar vessze el a szüzességét. Bár ez nem rám tartozik, de aggódok. Pár hónapja vannak együtt, elméletileg a fiú lefeküdt már az exével, de ő egyidős volt vele. Szerintetek le akar vele feküdni mostanában?

2023. jan. 30. 20:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%
A négyesnek van igaza. Nem értem, miért pontoztátok le. Ha normális a lány, akkor nem fekszik le a sráccal addig, amíg nem érzi úgy, hogy itt az ideje.
2023. jan. 30. 21:50
 12/30 anonim ***** válasza:
65%

mért van az hogy konkrétan mindenki beleszól a tesó ügyeibe.. :D

jó jogos én rosszban vok tesómmal de akkor se értem ő dolguk... hagyd őket békén.. és ne beszélj a pasija ellen! -.- eszedbe ne jusson szemét nővérnek lenni

2023. jan. 30. 22:15
 13/30 anonim ***** válasza:
*van neki 2 szülője.. isten ment hogy még te is basztasd a kamaszt :D
2023. jan. 30. 22:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti,hogy lefognak feküdni m,hiszen a tesód is abban a korban van,hogy érdekli ezek a dolgok és a fiút is.Beszélj vele te vagy az anyukátok a védekezésről és,hogy nem kötelező lefeküdni vele.
2023. jan. 30. 22:38
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Nekem szinten ferfiu batykent undorito lett volna a hugo.ra gondolni mit csinal .. ez beteges.. az o szexualis eletehez semmi kozod , azt bizd anyadra . Undorito !!
2023. jan. 31. 05:08
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

Azt tudod, hogy a statisztikák szerint nagyjából ebben a korban szexelnek először a fiatalok?

Ne foglalkozz a tesód némi életével, bennem fel sem merül, hogy a nővéremről fantáziáljak.

2023. jan. 31. 05:20
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapon belül igen, ha azóta nem történt meg .

Ezt megbeszélhetitek ha olyan a viszonyotok viszont ne legyek ebben a nézetedben erőszakos mert elveszti a feléd vetett bizalmat

2023. jan. 31. 08:51
 18/30 anonim ***** válasza:
45%
Irigykedsz mert ő hamarabb fogott pasit mint te? :D tuti. Hagyd őket békén.. ilyen önös érdekből irigységből nehogy beleavatkozz az a legundorítóbb!
2023. jan. 31. 12:03
 19/30 A kérdező kommentje:
Egyátalan nem akarok beleavatkozni semmibe, ő még kicsi lány, fejletlen. Nem szeretném ha barmi baj lenne. A szüleink nem foglalkoznak ezzel, ezért én törődök nagyrészt a húgommal! És még hogy féltékeny.. 24 éves vagyok. Nem leszek féltékeny a 14 éves húgomra. Szimplán féltem. Nem tudom hogy megy ez mostanaban. Kérlek ne negatívat írjatok, háttérsztorit nem tudja senki!
2023. febr. 1. 21:46
 20/30 A kérdező kommentje:
Mellesleg, lány vagyok.
2023. febr. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!