Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem a szeretőmbe és érzelmileg hullámvasút az életem?
Sokszor megijedek magamtól. Iszonyúan érzem magam. Féltékenység gyötör, amikor meglátom a családját, olyan, mintha éles kést vágtak volna a szívembe…:( és borzasztóan bánt a bűntudat, hogy a lelki mélypontjaim miatt nem tudok úgy figyelni a gyerekeimre, ahogy szeretnék. A férjem szemétláda volt, felé nincsen rossz érzésem.
Iszonyú, hogy a fogja vagyok lelkileg…. Nagyon vágyom rá és szenvedek, mint a kutya, ha nem vagyok vele. Jól megvagyunk, sokat nevetünk, lelkileg is egy hullámhosszon. Ezért is faj ennyire, hogy csak egy pár órát lehetek az övé. A szex is kevés…. Nincs rá idő, helyszín. Csak nagyon ritkán. Nem akar később hazamenni. Megértem, teljesen igaza van. A család az első.
Soha nem szóltam érte, soha nem kértem számon.
Egy dolog, amin nem tudom túl tenni magam… ha a napi hajtásban egy közös percet sem áldoz. Egy ölelésre sem. Ettől kikészülök.
Emellett gyűlölöm magam, hogy beérem ilyen kevéssel….
Tudom, hogy ő is ragaszkodik hozzám, de neki kisebb a testi kontaktus igénye.
Nem tudom, hogy ebből van-e kiút… vajon tudja-e, hogy nekem ez sokszor mennyire fáj? A várakozás, a remény, a lopott percek?
Egy szeretői kapcsolatban vajon ki lehet-e elégíteni a másik fél igényeit? Vagy csak az lesz, ami a férfinak kényelmes?
Örülnék ilyen valszoknak, akiknek van tapasztalatuk a témában! Erkölcscsőszök menetnek tovább, nem érdekel a véleményük.
12-es, nálatok ki mondta ki a szakítást es miért?
Erre az egészre most nagyon komolyan ráfáztam…:(
Ami durva az egészben, hogy szerintem fogalma sincs róla, hogy ez belül nekem ilyen. Ezt a részét képtelen vagyok felvállalni…
15, köszönöm, hogy leírtad! Igazából nálunk van egy fajta m, mégha hülyén is hangzik, baráti viszony sok beszélgetéssel, élmény megosztással ami napi szinten megvan. Ő is erre rendszeresen igényt tart, ebbe a körbe vonzódik be időnként más kolléga is a vállalatnál.
A plusz az, ami erősen függ a hangulatától, kedvétől. Valamikor nagyon kíván, utána hetekig semmi. Ebből gondolom, hogy neki amúgy az alapkapcsolata nem lehet rossz, csak időnként jól esik egy kis plusz, változatosság.
Az én alapkapcsolatom viszont sajnos nem jó. Ettől függetlenül viszont szeretem ezt az embert ( szeretőt), de sajnos attól tartok és ezt be kell látnom, hogy nála ez másképpen működik. Az elején biztosan volt egy erős vonzalom a részéről, ezt mondta is, de ahogy az újdonság varázsa eltűnik, ez is átalakul. Az is lehet, hogy már régen más tetszik neki, erre is gondoltam. :(
Volt régen egyszer szeretői kapcsolatom, ott nem nyomorgott a másik a szexen, megoldotta semmi perc alatt, hogy találkozzunk. Úgy is, hogy közben kiderült, hogy 3 nőt tart talonban…mindenkivel megoldotta az együttlétet…. Ott is én derítettem ki a helyzetet, átbeszéltük, a barátnő sosem jött rá. Ott én léptem ki, mert fiatal voltam, felvállalt kapcsolatot akartam. Ha rajta múlt volna, akkor még leget, hogy most is össze járnánk….
Mintha a mi esetünket olvasnám... Ugyanígy mentegetem, hogy azért csak fontos vagyok neki, mert csak keres, csak akar beszélgetni szexen kívül is. Aztán napokra eltűnik, aztán újra jelentkezik. Kb 2-3 hetente kerül sor szexre. De ő teljesen érzelemmentes, én megkattanok, ha nem keres és amikor végre jelentkezik, akkor még örülök is neki. Nevetek saját magamon. Vagy neked is el kell fogadni, hogy ez egy elvárások nélküli kapcsolat, ez a pali ennyit tud nyújtani neked és neked sem szabad egész nap ezen rágódni, mert előbb -utóbb belebetegszel.
Vagy erősnek kell lenned és ki kell tenni és keresni kell újat, aki azt nyújtja neked, amit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!