Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, akik csiki-csukit játszanak a szeretővel, miért teszik?
Figyelt kérdés
Ők azon hezitálnak, hogy szeretik a feleségüket még, és nem akarják megcsalni, de hajtja őket valami, vagy pont fordítva, a szerető iránt kezdenek érezni valamit, és ezért menekülnek?
Olyanra gondolok, akik eltűnnek, majd feltűnnek, keresnek, majd nem. Boldogok, majd rettegnek. Hot and cold kb.
Nem tudod, hogy mikor keresed rohanni fog-e egy szavadra, vagy épp eltűnik.
2021. máj. 3. 18:27
1/29 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez attól is függ, a házastársa éppen hogy kontrollálja?
Lehet, hogy amikor szigor, ellenőrzés van, akkor eltűnik?
Kíváncsi vagyok én is a pasik válaszára.
2/29 A kérdező kommentje:
1 Hmm, érdekes gondolat 🤔 Hátha megtudjuk :)
2021. máj. 3. 18:54
3/29 anonim válasza:
Érzelmi hullámvasút írod kereső címnek, de itt nincs érzelem. Ha egy ff így viselkedik az nem szól többről mint a sex. Vagy még az is lehet hogy rajtad kívül is van valakije még
4/29 A kérdező kommentje:
De ha csak a szexről szólna, miért tűnik el meg fel? Miért ér fülig a szája a szerető mellett, utána meg nem-nem teheti meg. stb. És ez körbe-körbe. Ez érzelmi hullámvasút
2021. máj. 3. 19:44
5/29 anonim válasza:
Huh én is ilyen kapcsolatban voltam egy pasival, teljesen kikészített ezzel hogy néha került, néha meg megőrült értem. Azóta de tudom mért, bár egyszer azt mondta néha nagyon jó a kapcsolata, néha nagyon rossz. Gondolom ez állt a háttérben..
6/29 anonim válasza:
*azóta se tudom mért (bocsi a telefon javított..)
7/29 anonim válasza:
Mert így tud a legjobban hülyiteni,amikor már tovább lépnél megjelenik mint egy hős szerelmes utána jól elvan az asszonykával. Hányinger. Mindkét nőt sajnálom, a pasi egy önző, egocentrikus f@.
8/29 anonim válasza:
Miért vártok őszinteséget egy olyan alaktól, akit otthon vár a felesége? Miért lepődtök meg, hogy nem őszinte?
9/29 anonim válasza:
Én sejtem, hogy miért. Konfliktuskerülő, ezért amikor éppen valamin összevesztek otthon, akkor menekül a szeretőhöz. Ha minden rendben van otthon, akkor kerüli a szeretőt, sőt bűntudata is van. Kell neked egy ilyen ember?
10/29 anonim válasza:
Én már nem lepődök még semmin, de az ember mindig jobbra számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!