Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de csak szexre kellenék neki... hagyjam abba vagy elégedjek meg ennyivel? Olyan boldogság mikor csókol de olyan rossz hogy mást nem akar
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 23:09
11/18 anonim válasza:
Én voltam így, és igaz, hogy rohadt nehéz volt, de lezártam.
Aztán kiderül, amit magamnak is bebeszéltem, hogy egy elvtelen, gerinctelen ember másokkal is.
Miután felnyílt a szemem, nem is tudtam rá felnézni, nem kívántam többé.
Most, hogy ezen túl vagyok, áldom az eszemet.
12/18 anonim válasza:
Én elmondanám a helyedben (ha még nem tetted meg) hogy mit érzek,illetve hogy neked ez így nem menne,kevés lenne.És ha akar lép valamit irányodba utána,ha nem akkor meg jobb ha elengeded valóban őt.
13/18 anonim válasza:
Legalább őszinte. Gondolom én belemennék és inkább később szenvedek. Meg ott az esély, hogy kiábrándít a szexuális teljesítménye. Ettől függetlenül igazat adok a többi válaszadónak. A józan ész azt diktálja, hogy "NE".
14/18 anonim válasza:
Szia! Ha ezt Te is tudod már, akkor mi értelme van vele maradni! Ez a pasi “virágról… virágra száll” még összeszedhetsz egy nemi bajt tőle. Nincs értelme csak lópja az idődet! Van ezer másik helyette! Nem szabad ilyennek lenned, egy nőnek legyen tartása és tudjon nemet mondani!
15/18 anonim válasza:
Ha most húznál határokat és elmondanád hogy neked ez így nem fér bele, te csak rendes kapcsolatba mész bele, akármennyire is tetszik, akkor még esélyed is lenne hogy akkorát nőj a szemében, hogy elkezdje komolyan gondolni. De ha most lemész labtörlőbe, akkor sose lesz köztetek semmi olyan, amire vágysz.
16/18 anonim válasza:
Teljesem mindegy mi mit írunk ide,úgyis bele fogsz menni bármibe,mert szereted.
18/18 A kérdező kommentje:
Meg semmi . Hiányzik, kedden látom újra.
2023. jan. 29. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!