Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mi alapján lehet 2 ember szerelmes egymásba ?
Itt most zárjuk ki azt a réteget , amelyiknek tárgyak, pénz és hasonlók határozzák meg ezt.
Mindenki más , ezt is tudom.
Nagy általánosságban mi alapján működhet ez a dolog? Nehéz kérdés.
Mindkettőnek van egyfajta hiányérzete(szex szeretet szerelem vagy megelhetési problémák vagy kqocsfüggő stb)es a másik pótolja ezt az űrt és ha ő is pótol vmit akkor az kölcsönös, oda vissza.
Nálunk pl olyasmi lehet hogy az exem mellett én milliot szenvedtem szeretethiányban, folyamat szeretetmorzsákért kuncsorogtam, es pont olyat ismertem meg aki ölelgetős bújós de olyan szinten hogy rajtam is túltesz. Az ex félévente egyszer ha mondta nekem azt hogy szeret, a mostani barátom már első nap is, de mai nap is elmondja egy nap akár 50 szer is!
Párom nagyon szereti az olyan nőket akik rendkívul diszkrétek szolidak, de belül bennük van a r.banc, az az igazi ellenálhatatlan csábító nő(anno konzum is voltam), aki előtör de csak neki, mert amugy extra féltekeny, neki én ritkaságnak számítok. A csendes rendes házias nők, vagy akiknek híre múltja sincs azok neki nem nők.
*Meg azok sem, akik kifelé r.bancnak néznek ki, amugy meg sehol semmit nem tudnak. És nem diszkrétek szolidak kívulröl.
Tetszik neki ha egy nőnek 2 arca van.
Fontos feltétel, hogy mindketten szerelembe akarjanak esni. Nem feltétlen egymással csak bennük legyen a hajlandóság. Ezután általában jönnek a hasonló termeszet, vonzó külső, közös élmények, hasonló gondolkozás.
Persze történhet úgy is “szerelem”, hogy csak a fizikai vonzalom van meg és a másikba belelát mindenfélét az ember, de ez szerintem rajongás és nem tényleges szerelem.
Keresem a jó megfogalmazást, de szerelem valahol arról szól, hogy baromi jól érzed magad az illető társaságában; olyan jól, hogy mindig vele akarsz lenni. Jól pedig azért érzed magad vele, mert beteljesíti bizonyos vágyaidat és szükségleteidet. Szépíthetjük, de állatok vagyunk: azt szeretjük, aki etet.
Pl én nagyon élvezem és igénylem a figyelmet, hogy érdeklődjenek irántam. Ha mondjuk egy olyan lánnyal találkozom, akin azt látom, hogy őszintén érdekli amit csinálok, kérdez és csillogó szemmel figyel, nem ritkán fantasztikusnak látom a csajt. Közben simán lehet, hogy nem is tudok a lányról szinte semmit, mégis őt látom lenyűgüzőnek.
A manipulatív csábítók is ezt játsszák: jól tudják, hol viszket a másiknak és tudatosan ott vakarják. A lányok szeretik a dicséretet és a megerősítést, hát a manipulatív pasik bókolnak és bólogatnak. A fiúk szeretik magukat erősnek és határozottnak érezni, a manipulatív lányok ezért kislányt játszanak és kérdésekkel adják a pasi szájába a döntést, hogy úgy érezze, ő irányít. Ha a másik fél ezt őszintének érzi, akkor a boldog lesz, és a boldogságát a csábítóhoz társítja.
Ha mindehhez társul egy erős értékrendi egyezés - azaz a számunkra fontos dolgokkal kapcsolatban ugyanazt gondoljuk, érezzük - akkor úgy fogjuk érezni, hogy a másik "befejezi a mondatainkat", vagy "mintha ezer éve ismernénk egymást", vagy "szinte egy ember vagyunk". Ehhez már csak annyi kell, hogy legyen annyi vonzalom, hogy azért valahol képes legyek fizikailag lefeküdni az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!