Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mi alapján lehet 2 ember szerelmes egymásba ?

Figyelt kérdés

Itt most zárjuk ki azt a réteget , amelyiknek tárgyak, pénz és hasonlók határozzák meg ezt.

Mindenki más , ezt is tudom.

Nagy általánosságban mi alapján működhet ez a dolog? Nehéz kérdés.

2022. márc. 8. 08:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10. Pont azt írtam ha kifejti és nem ért mindenben egyet.
2022. márc. 8. 10:17
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Hogy az egyező személyiség válaszom miért kapott nullát... leszrom, ha más válaszomat lenyomják, na de ezt? Ebben mi olyan botrányos?
2022. márc. 8. 10:37
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Én nem nyomtam negatívat.
2022. márc. 8. 10:59
 14/24 anonim ***** válasza:
23%

Az első számú indok amiért egy nő manapság beleszeret egy férfiba:

https://www.youtube.com/watch?v=i2CALOak6mg

2022. márc. 8. 12:45
 15/24 A kérdező kommentje:

Külön kértem, hogy most tegyük félre azokat az embereket akiknek más az értékrend .

2022. márc. 8. 13:38
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Értelek, de ebben az esetben a kérdésed át kéne tenni az ezotéria rovatba. Ugyanis nem létezik manapság már más. Tudom, tapasztalat.
2022. márc. 8. 13:43
 17/24 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon sok olyannal találkoztam már, akiknek anyuci apuci tette a segge alá a verdát, és a jogosítványt amivel nem lenne semmi baj … de azt szerette hangoztatni , hogy nekem húszon x évesen még nincsen autóm, mert fingja nem volt arról , hogy én honnan jövök és merre tartok . Fel sem tudta fogni .

Én gépészmérnök lettem, Ő körmös.

2022. márc. 8. 13:53
 18/24 A kérdező kommentje:

Mesélhetnél , hogy mik a tapasztalataid?

Nekem is akad a tarsolyban sztori 😅

2022. márc. 8. 13:57
 19/24 A kérdező kommentje:
Milyen társadalmi pozícióban helyezkedtek ezek a lányok, mennyire voltak életrevalók, empatikusak, milyen pluszt tudtak hozzáadni a kapcsolathoz a puncin kívül ?
2022. márc. 8. 13:59
 20/24 anonim ***** válasza:
15%
Ellentétes a személyiségük, kémia, gondolkodásmód, humor, feladatorientáltság, gondolkodásmód, pártszimpátia - vagy más, de azonos érdeklődési kör miatt -, erősség-gyengeség, stb...
2022. márc. 8. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!