Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Betegesen szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen szerelmes vagyok belé azthiszem , mit tehetnék?

Figyelt kérdés
December elején ismertem meg őt tinderen (azt fontos tudni rólam hogy nagyon nehezen találok magamnak olyat akibe bele tudok szeretni) , gyorsan át is tértünk instárp és eléggé harmonikusan ment minden . Aztán egyszer csak vége lett az egésznek , talán elbizonytalanodott , viszont én azóta is rettentően szeretem . Lassan egy év eltelt és bármilyen áron el érném/érem hogy lássam őt vagy akárhol összefussunk . Neki ez kellemetlen mert vannak közös ismerőseink is . Úgy érzem hogy ő az igazi . Ez beteges? véleményeket szívesen olvasok viszont a 'felejtsd el'-eket mellőzzük köszi!

2021. szept. 17. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen történt is valami köztetek? Vagy csak neten zajlott az egész?
2021. szept. 17. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szoktál próbálkozni nála? Te vagy a lány?
2021. szept. 17. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Talalkoztatok egyaltalan?

Valoszinuleg alig ismered, de “szerelmes” vagy egy altalad alkotott tevkepzetbe, ami nem o.

2021. szept. 17. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Javaslom a pszichológust, ő segít kijózanodni. Igaza van az elóttem írónak, egy álomképbe vagy szerelmes, valószínű ha megismerted volna jobban, látnád a hibáit, jellemét stb, már nem lennél annyira lelkes iránta, de ez a fázis elmaradt sajnos így még mindig tökéletesnek látod, vagy arra gondolsz, hogy ő is szeret csak megijedt az érzéseitől. Hát nem valószínű... Amúgy meg nézd ebből a szemszögből, ha valakinek nem kellesz, mert ignorált, akkor neked miért kellene ő? Ennyire nem becsülöd magad, ha kirugnak te akkor is kúsznál utána? Gondold át, ha a szemedbe mondanâ így, hogy "nem kellesz" akkor is bele lennél esve? Nem hiszem. Vedd vissza a méltóságod és hagyd ez ezt az embert, mert a te embered nem fog elfutni előled, hanem alig várja majd hogy lásson, veled legyen. Éveket vesztegethetsz el az életedből egy olyan emberre gondolva aki tojik rád.
2021. szept. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!