Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy férfi szívét meghódítan?
111. A lényeg az intelligens, Nő-FÉRFI játék. Nem könnyű, mert ehhez kell egy bizonyos intelligencia, de az bizonyos hogy amelyik nő egyből fekszik, majd utána napi szinten, annak nem lesz hosszú távú és sikeres kapcsolata. Nekem negy egy ilyen volt, a s*ggem nyalták ki minden téren, de nekem pont ez volt ami idővel taszított. Tudtam hogy ha megyek és találkozunk akkor szex lesz, de úgy hogy nem nekem kellett levadásznom őt, mert már egyből a gatyámban volt a keze, tudtam hogy kajával vár, hogy a fejem alá teszi a párnát, hogy mindig minden úgy jó ahogy csinálom stb.
A feleségem meg a mai napig is izgat 15 év után, mert nem tudom hogy mi vár otthon, persze jó értelemben. Ha ma nem lesz szex vagy holnap, a fantáziám kikészül, és már alig várom hogy akkor 2 nap múlva levadásszam. Nagyon profi ebben, 15 év után is jobban várom az egészet, mint az első szexet az életemben. A másik meg hogy helyre tesz ha valamit rosszul csinálok, de úgy hogy nem sért meg, és a férfi mivoltomba nem lép bele. Motivál, de nem szavakkal hanem tettekkel, bevallom, neki kö9szönhetem a második diplomámat. Ami még szuper izgató benne hogy okos, és meg van neki a saját élete is a házasságunkon belül, nem ült le, képzi magát. Emellett remek anya. Már vagy 50X becsajozhattam volna mellette, de eszembe sem jutott, mert ő egyben minden is.
Én a kiszemeltem (aki egyébként egy tipikus rosszfiús, mondhatni alfa típus) tudod mivel vettem le első körben a lábáról? Kilsé, de figyelj! Rámosolyogtam! Nem fordítottam el a fejem, nem sütöttem le a tekintetem, mint sok csaj ilyen szituban. Plusz "úgy" néztem rá. Minden nőnek van egy bizonyos "olyan" tekintete, ahogyan csak arra az egy bizonyos férfira tud nézni, senki másra. És ezt eljaszani sem lehet (én legalabbis másra nem tudok ilyen igéző pillantást vetni, ha akarok se)
És tadamm! 3 nap múlva megvolt az első randink!
A nő engedelmességre lett teremtve és ez nem megalázkodás.
Ha a férfi tiszteli a nőt, akkor nem él vissza a nő engedelmességével.
Várj! Most az a kérdés hogy egy ismeretlen férfit mivel vegyél le a lábáról, vagy hogyan őrizd meg a tüzet?
Mert ha csak le kell nyűgözni egy férfit, akkor elég ha ránézel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!