Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a nőkről akik abban a bizonyos TV műsorban próbálják meghódítani a sztárnak nevezett férfi szívét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 15:42
2/9 anonim válasza:
édes 4es? még 1 részt sem láttam, de nem is tervezem, hogy valaha is megnézem. a bemutató épp eleget mond a színvonalról.
3/9 anonim válasza:
ezek mind megjátszások, sok-sok pénzt kapnak érte, de a végén ugysem maradnak együtt a sztárral.
ha sokat fizetnének érte én is elmennék.
4/9 anonim válasza:
konkrétan az, hogy sz@r k***ák! Mindezt csak azért teszik, hogy utána eldicsekedhessenek a barátnőiknek azzal, hogy szerepeltek egy ilyen mocsok szinvonalú műsorban.
5/9 nielindi válasza:
Mi a véleményetek azokról a pasikról akik abban a bizonyos TV műsorban próbálják meghódítani a sztárnak nevezett nő szívét?
ugyanaz... mindegyik retek...
6/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ezek ostoba nők, akik abból akarnak megélni életük további éveiben, hogy egy darabig képernyőn voltak. Nem tudom elképzelni, hogy értelmes nő ilyenre jelentkezik.
7/9 anonim válasza:
A sorozat az első filmkockától az utolsóig, előre megtervezett megírt történet, aminek egyetlen célja van, a képernyő előtt ülők hergelése, megosztása.
8/9 anonim válasza:
szánalmas műsor,szánalmas emberekkel :S
9/9 anonim válasza:
Olcsó pi(cs)ák és fa(sz)agyerekek...majmok bolygója.Egyébként is miért nézel tvt? 1 értelmes műsort nem találsz benne.Már a híradó is csak bulvár meg politika.Örülök, h nekem hasonló korú társaimmal ellentétben jóval korábban benőtt a fejem lágya..21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!