Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy férfi szívét meghódítan?
https://www.youtube.com/watch?v=JFQClWBqZVU
Főznék, mosnék, takarítanék, 1 hétig vadászkutya lennék, aranyba önteném! :)
#5 ezt hogy érted?
Csak ez az egyetlen mód rá?
Férfiként mondom, hogy az a nő lesz egy életen át érdekes és vonzó, aki sosem adja meg magát, és nem lesz a cseléded, nem egy szexrabszolga, lehet hogy ma szexelni akarnék de ő ma nemet mond stb.
A mai nőkkel az a baj, hogy vagy totál alárendelik magukat a férfiaknak, vagy elérhetetlen királylányt játszanak. A kettő között van a megoldás!
Engem mindig megmosolyogtatnak azok a kommentek, amikor a nők arra panaszkodnak hogy megcsalják őket, vagy nem tisztelik, holott ők aztán mindent megadtak a párjuknak! Hát ez a baj! Egy férfi tudat alatt nem értékeli az ingyen kapott dolgokat, de amibe munkát fektetett, azt értékesnek tartja. Én erre a való életemből jöttem rá, és bevallom tényleg így működik. A nők szeretik a becsicskult pincsikutyákat? Ugye nem. Hát a férfiak is hamar ráunnak a házicselédekre és a szexrabszolgákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!