Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell egy férfi szívét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy férfi szívét meghódítan?

Figyelt kérdés
Férfiak milyen az a nő, aki előtt a lábai előtt hevernétek, és folyamatosan róla ábrándoztok a nap 24 órájában?
2023. jan. 23. 15:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Az ágyban legyen egy szajha...engem ennyivel meglehet venni...😔😕
2023. jan. 23. 15:54
 2/19 anonim ***** válasza:
15%

https://www.youtube.com/watch?v=JFQClWBqZVU

Főznék, mosnék, takarítanék, 1 hétig vadászkutya lennék, aranyba önteném! :)

2023. jan. 23. 15:54
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
Maximum a farkát tudod. Szivük ugyanis nincs
2023. jan. 23. 15:56
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 mibol gondolod?
2023. jan. 23. 16:02
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
Nagyképűnek kell lenni. Ennyi. Hiába nézel ki jól, főzöl meg csinálsz akármit, ha nem osztod ki őket, nem leszel érdekes.
2023. jan. 23. 16:09
 6/19 A kérdező kommentje:

#5 ezt hogy érted?

Csak ez az egyetlen mód rá?

2023. jan. 23. 16:15
 7/19 anonim ***** válasza:
14%
Hát én nagyon azt látom, hogy olyan nőkkel vannak sokáig, akik full becsicskítják őket🤣Szóval igen.
2023. jan. 23. 16:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha ő nem vevő rád sehogy.
2023. jan. 23. 16:39
 9/19 anonim ***** válasza:
#7 Szerintem nem ez a normális értékrend, de terjesszétek nyugodtan.
2023. jan. 23. 16:57
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Férfiként mondom, hogy az a nő lesz egy életen át érdekes és vonzó, aki sosem adja meg magát, és nem lesz a cseléded, nem egy szexrabszolga, lehet hogy ma szexelni akarnék de ő ma nemet mond stb.

A mai nőkkel az a baj, hogy vagy totál alárendelik magukat a férfiaknak, vagy elérhetetlen királylányt játszanak. A kettő között van a megoldás!

Engem mindig megmosolyogtatnak azok a kommentek, amikor a nők arra panaszkodnak hogy megcsalják őket, vagy nem tisztelik, holott ők aztán mindent megadtak a párjuknak! Hát ez a baj! Egy férfi tudat alatt nem értékeli az ingyen kapott dolgokat, de amibe munkát fektetett, azt értékesnek tartja. Én erre a való életemből jöttem rá, és bevallom tényleg így működik. A nők szeretik a becsicskult pincsikutyákat? Ugye nem. Hát a férfiak is hamar ráunnak a házicselédekre és a szexrabszolgákra.

2023. jan. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!