Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyomjam el a vàgyaimat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomjam el a vàgyaimat az érzelmeimet valaki irànt akkoris ha màr szinte dolgozni is alig tudok emiatt?

Figyelt kérdés

Igen, kapcsolatban èlek több éve. Az utolsò ft-ig mindenünk közös.

Pròbàltam az érzést ignoràlni, hogy màsra vàgyok elnyomni magamban vagy nemtudom mit tegyek?

Belebolondulok az egészbe.

2023. jan. 22. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Minek a munkáját, a kapcsolatot maga, vagy a közös elért célokat?

"Az utolsò ft-ig mindenünk közös."

Nekem úgy tűnik félsz lépni a közös miatt, pedig a te részed a tiéd és téged illet.

Ha többet ér az és mivel a harmadik semmit nem érzékel, sőt lehet eszébe sem jutsz, akkor kár felrugni az egészet, viszont arra készülj fel, hogy ilyen szituban többször is találhatod magad és akkor ugyanúgy dillemában leszel, mint most.

2023. jan. 22. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Menj el pszichológushoz, ő feltárja, hogy miből van sok, vagy miből van túl kevés a jelenlegi kapcsolatodban.

Megoldást jelenthet még a hipnózis is.

2023. jan. 22. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha kölcsönös, én lépnék. A réginek így semmi értelme már. Van egy lakótársad. De hol a boldogság?

Az újjal beszéltél erről? Ki mit érez, stb?

2023. jan. 22. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

"A kapcsolatunk nem egy làngolò szerelem de vitamentesen rendezetten élünk."

Feltehetőleg a kapcsolat elején volt "lángoló szerelem". Különben nem is jöttök össze.

"A pàromat is szeretem de ez mégis valami màs megmagyaràzhatatlan dolog"

Újdonság varázsa + a fejedben felépített illuzórikus idilli kép.

"Nah meg igen megbecsül de 31 vagyok , nem egy 80 éves öregasszony, vannak vàgyaim."

Akkor, ha jól értelmezem nem elégíti ki a szexuális igényeid a mostani kapcsolat?

2023. jan. 22. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Amit leilírtál minden benne van. Miért vagy még ebben a kapcsolatban? Amiért dolgoztál.... az a tiéd is . Nem marad nála.
2023. jan. 22. 14:03
 16/19 Ywerd ***** válasza:
78%

Hiányzik valami a kapcsolatodbol,ezt a hiányt akarod behozni.

Egyáltalán nem vagy egyedül ezzel van itt más kérdező is ugyanezzel a problémával.

Ott lepontoztak ,ide már nem írom le mit javaslok. Nézd meg ott .

2023. jan. 22. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

"A màsik pasi nem is tudja konkrétan amit én érzek."

Nem irtál erről a szálról semmit. Honnan ismered, mióta stb

2023. jan. 22. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
A szitu ilyesmi lehetett.. kollégája aki 34 éves. A csaj bepucsított neki párszor, de a pali nem vette a jeleket még akkor sem, amikor odadörgölte a seggét.
2023. jan. 22. 17:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha fontos a mostani kapcsolatod, akkor urald a vágyad és ne csinálj hülyeséget. Szóval mérlegelj, a döntéssel járó felelősség a tiéd!
2023. jan. 23. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!