Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyomjam el a vàgyaimat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomjam el a vàgyaimat az érzelmeimet valaki irànt akkoris ha màr szinte dolgozni is alig tudok emiatt?

Figyelt kérdés

Igen, kapcsolatban èlek több éve. Az utolsò ft-ig mindenünk közös.

Pròbàltam az érzést ignoràlni, hogy màsra vàgyok elnyomni magamban vagy nemtudom mit tegyek?

Belebolondulok az egészbe.

2023. jan. 22. 11:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Döntsd el, hogy a párod többet ér vagy sem mint a másik.

Ilyen "egyszerű" az egész.

2023. jan. 22. 11:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj úgy, mint egy felnőtt, gondold át. Ha van reális esélyed a másik félnél, akkor hagyj fel azzal, amid van, és kockáztass. Ha nincs esélyed, akkor tedd túl magad egy plátói vonzalmon, amire nincs lehetőség. Nem kaphat meg mindig mindent az ember, kockázat nélkül. Nekem nagyon furcsa, hogy sokan úgy vannak együtt valakivel, hogy más után epekednek, ennek mi értelme így? Neked hogy esne, ha ez kiderülne a párodról? Mindezt egy fellángolás miatt.
2023. jan. 22. 11:51
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem történt semmi megcsalàs semmi. De a racionalitàs és az érzelmek harca ez, mert ha úgy döntök bukom nagyrészt amiért 10 éve dolgozok mindent megteszek.

A pàromat is szeretem de ez mégis valami màs megmagyaràzhatatlan dolog.

2023. jan. 22. 12:03
 4/19 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk nem egy làngolò szerelem de vitamentesen rendezetten élünk.
2023. jan. 22. 12:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

10 év után nem is lehet lángoló szerelem.

Egyébként vannak emberek, akik 25 évet kidobnak az ablakon más miatt, sőt olyanok is akik önmagukért!

Kérdés a harmadik vonzódik-e, komolyan gondolná - e veled, vagy te neked elég lenne a szex.

Ha nem én a helyedben nem dobnám a pasid, mert nem mindegy, hogy meg vagyok becsülve (ha megvagy), vagy a harmadik szépen szexre használ miközben te jócskán többet szeretnél tőle szerintem.

2023. jan. 22. 12:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Írtam nincs megcsalàs tehàt sex sem. A màsik pasi nem is tudja konkrétan amit én érzek.
2023. jan. 22. 12:11
 7/19 A kérdező kommentje:
Nah meg igen megbecsül de 31 vagyok , nem egy 80 éves öregasszony, vannak vàgyaim.
2023. jan. 22. 12:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hol azt írtam?

"Kérdés a harmadik vonzódik-e, komolyan gondolná - e veled, vagy te neked elég lenne a szex."

Feltételes mód és azok után, hogy szakítás történt, vagy előtte hogy tisztában légy az érzéseivel.

2023. jan. 22. 12:14
 9/19 A kérdező kommentje:
A szakitàs 10 év munkàjàt borítanà...
2023. jan. 22. 12:22
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Nincs ebben semmi megmagyarázhatatlan. A másik új, izgalmas, és tiltott. Ezt a párod tíz év után nem tudja nyújtani. Az új is megszokott és megint lesz tíz év után, és mindenki jobban felkorbácsolja a vágyaid, aki az újdonság izgalmát meg a tiltott gyümölcs édességét ígéri.

Csak időközben anyagilag fogsz egyre lejjebb csúszni, és idősebb leszel, kevesebb lesz a lehetőséged.

Mondjuk az se biztos, hogy egyáltalán bármire kellesz-e a másiknak.

2023. jan. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!