Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy fojtsam el az érzelmeimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fojtsam el az érzelmeimet iránta?

Figyelt kérdés

Egyik fiúval a társaságunkból évekig barátok voltunk. Eközben megismertem és kezdtem megszeretni, többször összeakadt a tekintetünk. Aztán ő közeledett felém és kettesben is elkezdtünk találkozgatni. Tudom róla hogy mostanában nem szeretne kapcsolatot, mert kutatni ment egy időre és az elég sok munkával jár neki. Viszont nyáron kiakadtam valamire, ő vigasztalt, szex lett belőle. Akkor olyan dolgokat éltem meg mint még addig soha más férfival nem. Nagyon finom érintése van, isteni a csókja és nagyon jó az ágyban. A dolog neki is tetszett, ha találkozunk, mindig úgy intézi hogy bírjunk minimum smárolni, de többször le is feküdtünk azóta is. Én tudom magamról hogy nálam az érzelmek is közrejátszanak, és lehet azért esik ennyire jól minden, állítása szerint ő is szeret és ragaszkodik hozzám (ezt érzem én is), de most nem tudna helytállni egy kapcsolatban. Kicsit úgy érzem, hogy engem az érzelmeim vezérelnek, őt pedig a testi vágyainak kielégítése. És mikor együtt vagyunk, utána aznap este és másnap is levert vagyok hogy soha nem lehet ebből semmi több. Beszéltem már vele a kapcsolatról, nem tudtam meggyőzni. Kétségbeesésemben és hogy próbáljam elfelejteni, elkezdtem egy másik fiúval ismerkedni, de ő egyáltalán nem olyan jó így a magánéleti dolgokban mint a fiú barátom és nem tudok belé jelenleg szerelmes lenni. Amióta megtapasztaltam hogy milyen a másik sráccal, nemcsak lelkileg, hanem testileg is hiányzik. Hogy tudnam én is azt elérni hogy megszűnjenek az érzelmeim és nekem is csak a testi igények maradjanak irányába? Túl akarok lépni az érzelminoldalán, úgy csinálni mint a legelején. Abban viszont egyetértettünk hogy ugyanolyan barátok már nem tudunk maradni mint eddig. Ti mit tennétek?

20/L

2022. okt. 7. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Valszeg ő is az akibe mindenki belezúg es válogathat.

A válogatos pasiknak meg nem jön be ha vki egyből szerelmes egyből megvan es könnyű.

2022. okt. 7. 07:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az, sajnos nagyon önbizalomhiányos és eddig egy kapcsolaton van túl.
2022. okt. 7. 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Pedig ugy néz ki hogy te kevés vagy neki.
2022. okt. 7. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Idővel belefogsz unni abba, hogy nem lesz változás. Az idő hossza más kérdés. Mindenkinél más a tűrő küszöb. Én lezárnám most, mert feleslegesnek tartok ennyi időt elpazarolni olyan dologra, ami egyoldalú. Egyszer én is kipróbáltam valakivel, de kár az időt vesztegetni rá. A tanulságot levontam. Ami nem megy kölcsönösen, azt lehet erőltetni hosszú távon, de nem érdemes. A másikat nem fogtam meg annyira, hogy valaha is többet akarjon tőlem ettől.Az igazság ennyi, minden más csak kifogás. Az érzelmek majd lecsillapodnak, csak ezt az időszakot kell kibírni. Nem könnyű, de át lehet vészelni. Azzal viszont nem segíted saját magad, ha továbbra is találkozgatsz meg lefekszel vele, ha tudod magadról, hogy ez neked már nem elég.
2022. okt. 7. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"mikor együtt vagyunk, utána aznap este és másnap is levert vagyok hogy soha nem lehet ebből semmi több"

Örülj annak, ami van, vagy szállj ki.

Így mire jó neked az egész?

2022. okt. 7. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

'Kicsit úgy érzem, hogy engem az érzelmeim vezérelnek, őt pedig a testi vágyainak kielégítése'. - Majd hülye lenne nem el fogadni amit a tálcán kínálnak neki.

'Hogy tudnam én is azt elérni hogy megszűnjenek az érzelmeim és nekem is csak a testi igények maradjanak irányába?' - Úgy, hogy nem találkozol vele többet, sem mint barát extrákkal sem mint barát (extrák nélkül).

Kedvelhet téged, jó lehet a társaságod, de nem szerelmes és nem is lesz, kár erőltetni.

Persze, hogy megfektet, felkinalod magad, rendesen atlatja a dolgokat te meg hagyod hogy kihasznaljon....

Különben azzal hogy más pasikkal próbálkozol az nem fog segíteni.

Ezt a rossz tapasztalatot magad mögött kell hagyni, ja könnyű mondani/írni de az idő tényleg minden sebet begyogyit.

Felejtsd el, ahhoz a legjobb út ha nem talizol vele többet.

Ennek a barátságnak befelegzett (szexxel vagy anélkül).

Nem is értem minek fexel le olyan pasival, aki konkrétan megmondta, hogy dugason kívül többre nem vagy és nem is leszel jobb soha! 🤷‍♀️🤦‍♀️

2022. okt. 7. 13:32
 7/7 SaJt01 ***** válasza:
49%

Nem értem miért fogalmaznak ilyen élesen a válaszolók. Nem ilyen egyszerű a dolog hogy van szex de nem köteleződik el, kihasználó köcsög, pfujj, vagy hogy a kérdező buta mert ezt nem látja.

Ez ennél sokkal összetettebb. Rengeteg dolog közre játszik egy ilyen helyzetben. Szerintem a legjobb az lenne ha meg tudnád élni a dolognak a pozitív oldalait, anélkül hogy fenn akadnál azon hogy lehetne több. Ezt nagyon egyszerű mondani és nagyon nehéz csinálni. De ha meg tudod közelíteni úgy az egész helyzetet mint egy szép látványt a vonat ablakból, vagy amikor túrán nagyon össze áll a kellemes szél, virág illatok, kiváló fények árnyékok, hatalmas kilátással, kellemes hangokkal. Ezek a dolgok szintén össze állnak, tartanak egy ideig aztán végük van. Viszont amikor megtapasztalod őket nem azon gondolkozol hogy de rossz lesz innen tovább menni, vagy hogy mennyire fog hiányozni ez a kis emlék. Hanem így ott vagy, megéled az egészet, örülsz a társaságnak ha többen vagytok és mész tovább az életeddel, haza érsz, dolgozol, befizeted az adót haha stb. Vagy ha úgy látod hogy erre nem vagy képes akkor megszakítani vele teljesen a kapcsolatot. Sokkal értékesebb az életed, időd annál, hogy lelki nyomorba taszítsd magad. Rengeteg minden tud rámenni pár ilyen nyomorult hónapra, tanulmányok, munka, más baráti viszonyok, tartásod, nem ér annyit a dolog mint amennyibe kerül.

Én személy szerint voltam ilyen helyzetben, ahol a lánynak nem volt nagyon igénye/ideje tovább vinni a dolgokat. Kiváló volt az együtt töltött idő, de közben megkeseredtem hogy miért csak ennyi. Nem tudtam normálisan ellátni a feladataimat, nagyon lehúzott az egész, hónapokon keresztül, változó intenzitással. Azzal szembesültem, hogy életképtelenné tesz ez a helyzet, tehát muszáj felszámolni, vagy lépni valamit mert így nem maradhat. Elpusztítom magamat, az életteremet, vagy megszakítom ezt a fura viszonyt. Szóval, miután elhatároztam magam hogy feladom az összes törekvésemet a lányt illetően, lassan elkezdtek rendeződni a dolgaim. Újra lett jó kedvem, mikor először észre vettem hogy jól éreztem magam alig hittem el a sok szívás után. Nem húztam le a társaságot, vissza tértem egy régebbi hobbimhoz, test mozgás. A fizikailag csinálás, nagyon sokat segít túl lépni lelki dolgokon.

Szóval ilyen dolgok történnek, nincs ezzel semmi baj, senki sem gonosz, rossz indulatú, vagy idióta. Egyszerűen vannak élethelyzetek amikor nem tudja kettőből az egyik teljesen oda tenni magát. Ennek számtalan oka lehet. Nem kell firtatni ha a másik nem hajlandó elmondani, viszont a saját lelki épségedért végérvényesen te vagy a felelős, ennek mentén pedig fontos néha nehéz döntéseket hozni.

Próbálj tudatosan figyelni arra hogy ne húzd még mélyebbre a kedved. Ne hallgass szakítós, temető zenéket, tegyél erőfeszítéseket hogy fel vidítsd magad. Ne próbáld drogokkal, alkohollal javítani a kedved mert az tényleg cseberből-vederbe, lesz egy sokkal faszább, megfoghatóbb problémád. Próbálj több időt tölteni olyan barátaiddal akik természetesen jó kedvre derítenek, nekem ez egy munkahelyi barátom volt abban az időben, aki elvitt magával deszkázni meg festeni. Családoddal tölts időt, meg a felelősségeidet próbáld rendezni. Próbálj ne egész nap feküdni.

Ha meg néha nem megy minden jól, szarul érzed magad, 1 hétig iszol, nyomorgatod magad zenékkel, akkor ne idegeskedj hogy még ez sem megy. Semmi gond, szép lassan jobb lesz.

2022. okt. 8. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!