Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejeloltem ma 2 idegen ferfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejeloltem ma 2 idegen ferfit ismerkedes szandekabol, ismerik egymast.Szegyellem magam. Hogyan enyhitsek ezen? 23L

Figyelt kérdés

Egyiket sem ismerem szemelyesen csak lattam mar oket, nagyon ritka ha tetszik valaki nem akarom elhalasztani a lehetoseget bejeloltem ma mindekettot. Még nincs valasz, nem tudom lesz e ebbol valami. Mindketto nagyon tetszik , ha valamelyik visszajelol, irok is neki szolidan.

Sajnos rosszul erzem magam hogy ezt kell tennem, de ok a a letezesemrol sem tudnak, ha nem kezdemenyezek soha nem beszelnek egyikkel sem. A masik problema hogy ismerik egymast, nem a legjobb baratok de joban vannak, ha mindketto visszajelol akkor csak az egyiknek irok.

Hogyan enyhitsek a lelkemen hogy ne erezzem magam rosszul?

Ismerkedni akarok, evek ota nem ismerkedek mert soha nem tetszik senki, vegre leptem es most elsullyednek szegyenemben..

2023. jan. 18. 21:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Soha nem jelolok még ismerosoket sem akikkel naponta beszelek, nemhogy idegeneket
2023. jan. 18. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Mit kell ebben szegyellni? Facebookon bejelolted ismerosnek oket? Ez egy tok atlagos dolog, meg csak azt sem fogjak gondolni, hogy ismerkedni akarsz feltetlenul. (Jo, azert sejteni fogjak) ha ismerik egymast, akkor azert ne nyomulj mindkettore, mert tenyleg kinos lehet. Nem kell szegyellni.
2023. jan. 18. 22:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha először csak ismerkedsz, bedzelgetsz és úgy választod ki, hogy ki a befuto azzal nincs gond.

Azzal inkább, hogy mindkettővel randiznal, vagy járnál :D

Egyébként te hol élsz? Szerinted a férfiak ilyesmit nem tesznek? Dehogynem! És egyáltalán nem szégyellik magukat.

2023. jan. 18. 22:10
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok mindkettovel randizni es nem is fogok. :D

Nyomulni se fogok, eppen ezert erzem magam rosszul mert en ezt mar nyomulasnak erzem hogy bejeloltem oket ismerosnek

2023. jan. 18. 22:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne erezd, nincs ebben semmi.
2023. jan. 18. 22:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha te ezt nyomulaskent éled át akkor kár volt bejelolni, vond vissza.

Ez nem nyomulas hanem kezdeményezés!

Vagy mindkettő, vagy az egyik, vagy egyik se ír, ennyi.

Te meg továbblepsz, nem ciki, nem kínos, hanem normális.

Ha ennyire nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal, mert tapasztalatlan vagy, lealacsonyitonak érzed, vagy akármi akkor minek fogtal bele?

Önbizalom, felnőtt értékrend nélkül vagy otthagynak, vagy kihasznalnak.

Ezzel tisztában vagy?

2023. jan. 18. 22:26
 7/16 A kérdező kommentje:
Van onbizalmam nem ezzel van a problemam. Soha eletemben nem kezdemenyeztem, es fura hogy 23 evesen ezt teszem
2023. jan. 18. 22:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Na, majd jelezz vissza mi lett.
2023. jan. 18. 22:33
 9/16 A kérdező kommentje:
8. Rendben! :)
2023. jan. 18. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Látszik mennyire...

A kezdeményezést nyomulaskent veszed fel. Szégyelled, hogy ismerik egymást.

Jé, tényleg van önbizalmad.

2023. jan. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!