Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 eves gyereke van, de idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 eves gyereke van, de idegen noket lajkolgat, es a no terhessege alatt is. Nincs kint semmi kep roluk. Vajon egyutt vannak?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy ferfi, bejeloltem facen. Eszembe sem jutott volna hogy gyereke van, aztan elkezdtem nyomozgatni, es van egy 1 eves gyereke, akirol semmi kep nincs kint neki, semmi info.

A gyereke anyjat is megtalaltam, kb 2016 ota egyutt voltak, es 2021ben szuletett a gyerekuk.

A ferfi a szules honapjaban is mas no kepeit lajkolgatta,idegen noket.

A nonek van kint kep a gyerekrol, egy kettot belajkolt a ferfi, de nem mindegyiket.

A ferfinak az van kiteve hogy egyedulallo.

Nem tudom mi ez az egesz, azt mondja nincs senkije, még csak 1 napja beszelunk de a gyerekrol nem szolt eddig, viszont mar talalkozni akar.

Nem tudom eldonteni egyutt van e azzal a novel vagy nem. Nem tudom beszeljek e vele tovabb.

A ferfi anyja ki tett egy videot a gyerek szuletesnapjan ,es a videoba sincs ott a no, csak a ferfi.

Igy miutan elolvastatok ezt az egeszet mi a velemenyetek errol az egeszrol?

En teljesen osszezavarodtam.

2022. nov. 13. 21:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Forditva irtam! Mar beszelgettem vele miutan elkezdtem nyomozgatni
2022. nov. 13. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Arra tippelnék, hogy becsúszott a gyerek és emiatt még tartják a kapcsolatot.

Kérdezd meg tőle!

2022. nov. 13. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdenék ilyennel, de te tudod.
2022. nov. 14. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!