Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 eves gyereke van, de idegen noket lajkolgat, es a no terhessege alatt is. Nincs kint semmi kep roluk. Vajon egyutt vannak?
Megtetszett egy ferfi, bejeloltem facen. Eszembe sem jutott volna hogy gyereke van, aztan elkezdtem nyomozgatni, es van egy 1 eves gyereke, akirol semmi kep nincs kint neki, semmi info.
A gyereke anyjat is megtalaltam, kb 2016 ota egyutt voltak, es 2021ben szuletett a gyerekuk.
A ferfi a szules honapjaban is mas no kepeit lajkolgatta,idegen noket.
A nonek van kint kep a gyerekrol, egy kettot belajkolt a ferfi, de nem mindegyiket.
A ferfinak az van kiteve hogy egyedulallo.
Nem tudom mi ez az egesz, azt mondja nincs senkije, még csak 1 napja beszelunk de a gyerekrol nem szolt eddig, viszont mar talalkozni akar.
Nem tudom eldonteni egyutt van e azzal a novel vagy nem. Nem tudom beszeljek e vele tovabb.
A ferfi anyja ki tett egy videot a gyerek szuletesnapjan ,es a videoba sincs ott a no, csak a ferfi.
Igy miutan elolvastatok ezt az egeszet mi a velemenyetek errol az egeszrol?
En teljesen osszezavarodtam.
Arra tippelnék, hogy becsúszott a gyerek és emiatt még tartják a kapcsolatot.
Kérdezd meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!