Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idegen, egy véletlen, egy esély, érdekel a véleményed...?
A dolog úgy indult, hogy láttam egy nagyon helyes pasit a buszon. Valahogy nem volt odaillő. Magas volt, eléggé ki volt gyúrva, lebarnulva télen. Aztán kiszúrta hogy nézem. Elfordultam és megnéztem az üzeneteimiet a telón, majd utána felnéztem és ott állt mellettem engem nézve....azt mondta szia. Én meg elvörösödtem és annyit válaszoltam hogy szia. Aztán csak nézett míg vegül halványan elmosolyodott én meg kérdeztem hogy most mi van?
Erre elnezett és megkérdezte hogy tudom e hogyan jut el x szórakozóhelyre.
Elmondtam neki erre megkérdezte hogy nincs e kedvem vele menni. Nem is ismerlek miert mennék veled? Pont azért hogy megismerjük egymást.
Én meg mondtam neki hogy -problémásnak tünsz. Az vagy?
Erre-igen. Nagyon is az vagyok...viszont ez lathatóan tetszik neked.
Miből gondolod hogy tetszik?
Megérzés...
Én meg gondoltam hogy iszom egyet miert ne, aztán megyek haza és elmentünk.
Közben elmesélte hogy ivott azért nem vezet meg fura volt hogy elreved beszélgetés közben és viszakerdez hogy mit kerdeztem.
A diszkóban pacsizott a kidobókkal bent meg ilyen hozzá hasonló nagy kigyúrt formákkal. Az egyikük pezsgőt is vett nekünk.
Vegig kedves volt velem, nem volt tolakodó.
A lényeg hogy elmentem hozzá. Nagyon szép lakása volt és eszmeletlen jó volt vele.
És utána mikor feküdtünk és néztük egymást és az arcomat simogatta, azt kerdezte hogy emlékszem e hogy az este folyamán többször is megkérdeztem hogy van e vmi baja.
Én mondtam hogy igen emlékszem. Latszik hogy vmi nyomasztja.
Aztán csak nézett rám..míg vegül elmondta hogy tegnap szakított a nőjével akivel 15 évet volt együtt, azóta nem volt más nővel én vagyok az első akivel lefeküdt és a nő vitte az 5 eves kislányukat is....és ő ma azt tervezte hogy akár erőszakkal is de visszaszerzi a gyerekét.
De hogy Isten egy angyalt küldött neki aki én vagyok. És mint agyaltól kiváncsian várja hogy mit tanacsolok, mit tegyen most?
Én meg csak néztem hogy itt egy jómódú adonisz, aki nagyon jó szerető, most mit mondjak? Így hallgattam es meg is döbbentem azon a tragédián amit elmodott...
Erre, ne mondjak semmit se inkább amikor látta a zavarom, csak engedjem hogy megismerjük egymást.
1 hét múlva odaköltöztem hozzá.
Azóta eltelt 3 év és soha nem voltam még ilyen boldog mint vele.. A kislány hozzánk került 2 év pereskedés után. A közös kislányunk pedig januárban lesz 1 éves.
Fura a véletlen nem? )
A sztori akár még jó is lehetne amit kitalálsz
De legalább tanulnál meg helyesen és normálisan írni...mert ezt borzasztó volt olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!