Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy idegen, egy véletlen, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idegen, egy véletlen, egy esély, érdekel a véleményed...?

Figyelt kérdés

A dolog úgy indult, hogy láttam egy nagyon helyes pasit a buszon. Valahogy nem volt odaillő. Magas volt, eléggé ki volt gyúrva, lebarnulva télen. Aztán kiszúrta hogy nézem. Elfordultam és megnéztem az üzeneteimiet a telón, majd utána felnéztem és ott állt mellettem engem nézve....azt mondta szia. Én meg elvörösödtem és annyit válaszoltam hogy szia. Aztán csak nézett míg vegül halványan elmosolyodott én meg kérdeztem hogy most mi van?

Erre elnezett és megkérdezte hogy tudom e hogyan jut el x szórakozóhelyre.

Elmondtam neki erre megkérdezte hogy nincs e kedvem vele menni. Nem is ismerlek miert mennék veled? Pont azért hogy megismerjük egymást.

Én meg mondtam neki hogy -problémásnak tünsz. Az vagy?

Erre-igen. Nagyon is az vagyok...viszont ez lathatóan tetszik neked.

Miből gondolod hogy tetszik?

Megérzés...

Én meg gondoltam hogy iszom egyet miert ne, aztán megyek haza és elmentünk.

Közben elmesélte hogy ivott azért nem vezet meg fura volt hogy elreved beszélgetés közben és viszakerdez hogy mit kerdeztem.

A diszkóban pacsizott a kidobókkal bent meg ilyen hozzá hasonló nagy kigyúrt formákkal. Az egyikük pezsgőt is vett nekünk.

Vegig kedves volt velem, nem volt tolakodó.

A lényeg hogy elmentem hozzá. Nagyon szép lakása volt és eszmeletlen jó volt vele.

És utána mikor feküdtünk és néztük egymást és az arcomat simogatta, azt kerdezte hogy emlékszem e hogy az este folyamán többször is megkérdeztem hogy van e vmi baja.

Én mondtam hogy igen emlékszem. Latszik hogy vmi nyomasztja.

Aztán csak nézett rám..míg vegül elmondta hogy tegnap szakított a nőjével akivel 15 évet volt együtt, azóta nem volt más nővel én vagyok az első akivel lefeküdt és a nő vitte az 5 eves kislányukat is....és ő ma azt tervezte hogy akár erőszakkal is de visszaszerzi a gyerekét.

De hogy Isten egy angyalt küldött neki aki én vagyok. És mint agyaltól kiváncsian várja hogy mit tanacsolok, mit tegyen most?

Én meg csak néztem hogy itt egy jómódú adonisz, aki nagyon jó szerető, most mit mondjak? Így hallgattam es meg is döbbentem azon a tragédián amit elmodott...

Erre, ne mondjak semmit se inkább amikor látta a zavarom, csak engedjem hogy megismerjük egymást.

1 hét múlva odaköltöztem hozzá.

Azóta eltelt 3 év és soha nem voltam még ilyen boldog mint vele.. A kislány hozzánk került 2 év pereskedés után. A közös kislányunk pedig januárban lesz 1 éves.

Fura a véletlen nem? )

2022. nov. 13. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Aha
2022. nov. 13. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Túl levehető hogy kitalált az írás. Ez még mindig nem az a szint ahól azt gondolnám a valóság a párbeszéd nagyon sok. Gyakorolj még!
2022. nov. 13. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy valami jó írói vénákkal megáldva, mert ez még kitalált történetnek is gyenge. De gondolom, te jól szórakozol vele, és hát ez a lényeg.
2022. nov. 13. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

A sztori akár még jó is lehetne amit kitalálsz

De legalább tanulnál meg helyesen és normálisan írni...mert ezt borzasztó volt olvasni

2022. nov. 13. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó, sztori lenne egy Romana regénybe, ha van még olyan, csak nem próbáld meg bosnyák eladni, mert annak röhejes. Senki nem emlékezne 3 évvel ezelőtti beszélgetésre, szóról szóra, főleg, ha azóta nagyobb léptékű dolgok is történtek a kapcsolatukban.
2022. nov. 13. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Bátor voltál, egy esélyed volt, vissza nem térő alkalom, dönthettél volna úgy is, hogy nem mész el vele, mert vadidegen. Hihetetlen a sztori, de szerintem hihető is egyben, én elhiszem, hogy így történt és örülök a boldogságotoknak.
2022. nov. 13. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is reális a sztori. És ebben az esetben tényleg egy megmentő angyal voltál a pali életében, mert az eredeti terve az volt, hogy leissza magát aztán kb megöli a volt nőjét...aztán mehetett volna börtönbe. De jöttél te és ha szavakkal nem is de megmutattad neki a reményt az esélyt. Lehet hogy nem vágod de nagyom mélyből húztad őt ki ott és akkor. És ő élt is ezzel az új eséllyel. Gondolom szeret titeket nagyon.
2022. nov. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!