Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből lehet előre sejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet előre sejteni, hogy valaki jó apa lesz?

Figyelt kérdés
Személyiségbeli dolgokra gondolok, vagy szokások, otthonról hozott minták esetleg?

2023. jan. 18. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Becsületes, lelkiismeretes precíz el tud lenni 4 fal közt monoton életmódban is, értőképes, bírja a kiképzést.

Nincs jobb élete mint a család.

2023. jan. 18. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Fontos szempont az vajon, hogy nehez helyzetben mennyire all ki a parja mellett? Hogy konfliktuskerulo-e?
2023. jan. 18. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy bánik a kis lényekkel, kisállat, kisgydrek a családban, szomszédban... Nálunk bejött.
2023. jan. 19. 06:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy egészséges férfi ember vágyik a gyerekre. S bizony jobban szereti mint az életét, mindennél. A látszat néha csal. Mielőtt megnősültem, iszonyú bulizós voltam, rengeteg nővel, de a szívem mélyén egy kislányra vágytam. Csodáltam őket, kenyérre kentek. Aztán jött egy olyan nő, akivel tudtam, hogy megadja nekem, és jó anya lesz. Azóta két lányom is van. Csoda mindkettő. :)
2023. jan. 20. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ehhrz gratulalok, csak hat van sok ellen pelda is ugye.
2023. jan. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!