Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, sejteni, hogy egy pasi jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Unom a gyengéd, unalmas szeretkezéseket, nem sok férfival bújtam ágyba, de volt egy férfi, akivel iszonyat jó volt a szex. Nem akarom alább adni, mert nekem ez igenis fontos. De nem szeretnék minden randipartneremmel lefeküdni, hogy ez kiderüljön... Lehet valahonnan tudni, sejteni, hogy egy férfi jó az ágyban?2022. okt. 19. 17:47
1/21 anonim válasza:
"Unom a gyengéd, unalmas szeretkezéseket"
kommunikáció
2/21 anonim válasza:
Miért nem szóltál, hogy hogyan szeretnéd? A férfiak sem gondolatolvasók.
Nem lehet előre tudni.
3/21 anonim válasza:
A lágyabb beszedu, kicsit feminin ferfiak általában ellentetjere valtanak amikor szexhez kerul a sor.
4/21 anonim válasza:
Miert, rolad honnet tudhatja egy pasi, hogy jo vagy az agyban?
5/21 anonim válasza:
Egy tuti tapasztalat: aki fűt, fát ígérget előre szóban, az abból semmit sem csinál meg az ágyban.
6/21 anonim válasza:
Hány éves vagy amugy kérdező, hogy így vélekedsz?
7/21 Mathus válasza:
a kérdésre: akivel úgy érzed, hogy jól smárol (a kezdetektől egymásra vagytok hangolódva), azzal jó lesz a szex is.
8/21 anonim válasza:
Sehonnan. Kockáztatni kell😂
Amúgy meg, ha előzetesen nem egyeztettétek az igényeket, viszonylag kicsi az esélye, hogy a pasi az első szexnél előállna a szado-mazo repertoárával.
9/21 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, én zokon venném, ha egy pasi az első szexnél olyanokat csinálna, amiket egy megbízható, bejáratott (bocs a rossz szóért) partnerrel kifejezetten élvezek csinálni. Meg kell neki mondani, mit szeretnél, és ha úgy sem tudja jól csinálni, akkor már lehet konklúziót vonni, de addig szerintem nem.
10/21 anonim válasza:
A nézéséből már látni,vetkőztet a szemével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!