Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok pasi, akiknek nem megy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi, akiknek nem megy a nőzés, miért nem engedik el a dolgot?

Figyelt kérdés

Tinédzserként, meg a huszas éveim elején azt hittem hogy a folyamatos kudarcokra az a megoldás, hogy még többet próbálkozom aztán egyszer csak bejön.

De rájöttem hogy ez tök fölös, mert még a csúnyább nők is simán kaphatnak nálam jobb pasit (ronda fejű vagyok), úgyhogy ők is egy megfelelőbb kinézetű meg élethelyzetű (csóró is vagyok) pasit fognak választani.

S egy idő után, elkezdtem elengedni a nőzést. Elkezdtem letojni őket, nem udvaroltam többé nekik.

S azt figyeltem meg hogy a közérzetem is jobbá vált, boldogabb lettem.

Akiknek nem megy, miért nem engedik el el azt egészet? Nők nélkül is van élet.

F/31

2022. okt. 18. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Mesélnél a munkádról és hol élsz(szülökkel)?

Illetve van e társaságod?

2022. okt. 18. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, te már évekkel ezelőtt azt írtad hogy nem kell nő, magasabb tudatállapotba emelkedtél
2022. okt. 18. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Balázska folyamatos önellentmondásban van. Most kiírja hogy nem érdeklik a nők, de délután már feltesz egy olyan kérdést, hogy hogyan juthatna nőhöz, mert nem bírja szex nélkül (vagy valami hasonlót).

Úgy látszik a keddi nap a "nők nélkül is van élet, elengedtem a dolgot" című nap. Szerdán meg jön a megveszek a nőkért című kérdése. :))

2022. okt. 18. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan az is el lett mondva ha kicsit lefogynál, letennéd az alkoholt, szemléletet váltanál, akkor talán nem menekülne előled minden nő.
2022. okt. 18. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha éhezel, mert csóró vagy, miért nem engeded el egyszerűen ezt az evés dolgot?
2022. okt. 18. 10:34
 6/9 anonim válasza:
Először magadba fektess, legyél olyan férfi akit szerinted megérdemelnek azok a nők akiket kinéztél magadnak! ;)
2022. okt. 18. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
meg se nyitottam a kérdést, de már sejtettem hogy te vagy 🤦🏼‍♂️
2022. okt. 18. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha el is engeded, a vágy kiirthatatlan, benned marad.
2022. okt. 18. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Mert szentul hiszek abban, hogy a 150 eve tarto feminista amokfutas megallithato.

38F incel

2022. okt. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!