Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi, akiknek nem megy a nőzés, miért nem engedik el a dolgot?
Tinédzserként, meg a huszas éveim elején azt hittem hogy a folyamatos kudarcokra az a megoldás, hogy még többet próbálkozom aztán egyszer csak bejön.
De rájöttem hogy ez tök fölös, mert még a csúnyább nők is simán kaphatnak nálam jobb pasit (ronda fejű vagyok), úgyhogy ők is egy megfelelőbb kinézetű meg élethelyzetű (csóró is vagyok) pasit fognak választani.
S egy idő után, elkezdtem elengedni a nőzést. Elkezdtem letojni őket, nem udvaroltam többé nekik.
S azt figyeltem meg hogy a közérzetem is jobbá vált, boldogabb lettem.
Akiknek nem megy, miért nem engedik el el azt egészet? Nők nélkül is van élet.
F/31
Mesélnél a munkádról és hol élsz(szülökkel)?
Illetve van e társaságod?
Balázska folyamatos önellentmondásban van. Most kiírja hogy nem érdeklik a nők, de délután már feltesz egy olyan kérdést, hogy hogyan juthatna nőhöz, mert nem bírja szex nélkül (vagy valami hasonlót).
Úgy látszik a keddi nap a "nők nélkül is van élet, elengedtem a dolgot" című nap. Szerdán meg jön a megveszek a nőkért című kérdése. :))
Mert szentul hiszek abban, hogy a 150 eve tarto feminista amokfutas megallithato.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!