Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell nőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nőzni?

Figyelt kérdés

Hogyan szerezzek magamnak egy nőt, ha nem vagyok az a köcsög típus,akikre rámásznak a nők. Az a helyzet,hogy kihasználják a kedvességem, és az ismerkedés első fázisa után leragadok. (nem a betonra)

Mit tehetek ebben az esetben?

22/F

2012. nov. 8. 01:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Foglalkozz kevesebbet tudatosan a nőkkel, viszont próbáld jobban észrevenni, hogy ki az a nő, aki észrevesz téged, csak nem kommunikálja le nyíltan.

Egyébként a te korod környékén kezdenek a nők potenciális kedvespasit keresni, mert (bocsánat, ha sarkítva és sztereotipizálva fejezem ki magamat, tisztelet a kivételnek, de)ilyenkor tör rájuk a sürgősenkellegypasiakireegyéletetlehetépíteni-láz és erre már nem alkalmasak azok a bizonyos köcsögök.

Egyébként meg próbálj nem mindig egy bizonyos nő után futni, aki elérhetetlen, hanem folyamatosan nézz körbe és ha valakivel akár lehetségesnek is tűnnek a dolgok, akkor hívd el sétálni a Gellért-hegyre (vagy más közeli randihelyre)

2012. nov. 8. 02:04
 2/10 anonim ***** válasza:
az n betűnél a nyelved a szájpadlás és a fogaid közt van,az ő nél csücsörítesz és a nyelved középen van
2012. nov. 8. 02:30
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Néhány jó tanács:

-Ha gyönyörű szexistennőőként kezelsz, azzá is válunk, viszont, ha nyűgös hisztérikának tartasz, akkor azzá.

-Nem azért kérdezzük folyton, hogy szeretsz-e, mert idegesíteni akarunk, hanem, mert biztonságra vágyunk.

- Nem minden nő megy a vagyonodra. Sokan értékeljük többre a személyiségedet és a szerelmedet.Viszont ha nem vagy elég férfias és emellett még hülye is,akkor csak a pénzedben bízhatsz,te szerencsétlenség!

- A haverok jelenlétében is legyetek figyelmesek velünk!

- Ne csak a szexen járjon az eszed!!

- Akkor dugj, mikor tényleg kívánod a nőt, ne csak a teljesítménykényszer miatt!

-. Tudod, hogy miért teremtette Isten előbb a férfit, és csak utána a nőt? Mert minden remekmű előtt kell egy piszkozat!

- Nem kell az összes haverodnak tudnia, hogy hogy szopok!

- Ha elsőre nem jön össze, nem baj, sose add fel. A nőknek bizonyítani kell és az nem megy csak folyamatosan

- Ne azt mondjátok, amit hallani szeretnénk, hanem azt, amit igazából gondoltok...

Ha azt mondom: Szeretlek! Ne azt válaszold rá, hogy: Tudom.

- Ha nem találod a tévéújságot, nézd meg a wc-ben: te vitted magaddal...

- A nők is sokkal hamarabb végeznének a készülődéssel, ha nem kellene az alsógatyától a nyakkendőig mindent a férfiak kezébe adni.

- Még senkinek nem kopott el a keze, ha időnként elmosogat.

- Szerintem a férfiak is képesek ellátni magukat. Bizonyítsd be!

-. Nem minden lány nagyképű, nyafogós. Vedd észre az értékeket!

- Ha büdös vagy fürödj meg!!

- Egy: ne büfögj hangosan! Kettő: ne legyél rá még külön büszke is!

- Vedd észre bennünk az embert, ne csak a nőt! Van olyan, hogy nincs kedvünk puccosan kinézni, de nem is akarunk: néha van más dolgunk is.

-A férfi jutalma a nő, a nő jutalma a tudat, hogy ő a jutalom...

2012. nov. 8. 03:12
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem írtad le normálisan, hogy hol a gond. idegenekkel nem tudsz ismerkedni? vagy ismerős csajok nem vesznek komolyan mint pasit? vagy mi? mi az, hogy kihasználja a kedvességed?
2012. nov. 8. 03:45
 5/10 Tyler913 ***** válasza:

Ismerős szitu,én is így voltam a Te korodban:)

Pontosan értem,mire gondolsz,de az a gond,hogy változtatnod kell a stílusodon,hogy tovább juss a nőknél.Akikre rámásznak a nők,nem köcsögök,hanem FÉRFIAK.Te pedig egyelőre még kisfiú vagy.Ha tovább akarsz jutni ennél,dobnod kell a jófiú-sztájlt.Iszonyú hosszú ez a téma,már írtam róla korábban,úgyhogy nem állok neki újra beképelni.De megvan word-ben,ha dobsz egy e-mailt,elküldöm,és megérted,miről beszélek.

2012. nov. 8. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne tyler tanulmánya:D

másold ki worldből és szúrd be ide!:D

2012. nov. 8. 23:09
 7/10 Tyler913 ***** válasza:

túhosszú:)

Többet is írtam már az idők során,válogathatok is.De tényleg több A/4 oldal,nem férne ide.Ha van rá igény,elküldöm.Nem tartom meg magamnak a bölcsességet;)

2012. nov. 8. 23:31
 8/10 A kérdező kommentje:
priviben esetleg nem tudod elkuldeni becsomagolva?
2012. nov. 8. 23:39
 9/10 A kérdező kommentje:
amugy igen, pontosan az vagyok amire gondoltál.
2012. nov. 8. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 9. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!