Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mennyi időm van nőzni?
Figyelt kérdés
most leszek 20 decemberben haveroknak vannak barátnőik de nekem sajna most még nem jött össze , kicsit olyan érzésem van mintha el lenék késve valamivel... fura.. szerintetek?2010. okt. 19. 22:13
1/11 soundcloud válasza:
ameddig élsz...vagy feleséged nem lesz:)
2/11 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem ezt mert sokan házasodnak ilyen fiatalon satöbbi, kicsit furán érzem emiatt magam :D
2010. okt. 19. 22:14
3/11 A kérdező kommentje:
mármint.. értitek mire célzok
2010. okt. 19. 22:15
4/11 soundcloud válasza:
nősülni akarsz vagy mi? bőven ráérsz még arra:)
5/11 A kérdező kommentje:
még egyenlőre nem akarok:D
2010. okt. 19. 22:16
6/11 soundcloud válasza:
valójában még nem késtél le semmiről, az viszont igaz, hogy lassacskán nem ártana találnod valakit, ugyanis ha szeretsz valakit és viszontszeretnek...nos az egész világ fasza:DDD
7/11 A kérdező kommentje:
igyekszem :D
2010. okt. 19. 22:20
8/11 soundcloud válasza:
helyes, akkor mindent bele, hajrá:)
9/11 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki 24 éves korától kezdett el nőzni. Most 31 és mindig nőik.
10/11 anonim válasza:
Engem már 15 éves koromban pszihológushoz vittek,mert nem csajoztam és azt hitték b*zi vagyok{-_-'}Pedig csajozni mindig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!