Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető? Nincs időm?
Mostanság sokat ismerkedem. Mennyire hihető, hogy 24-27 éves férfiak nem akarnak kapcsolatot, mert sok a munka? Már mint szerintem mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. Úgy képzeljétek el, hogy pl reggel 8-tól este 7-ig dolgozik és a hétvége szabad.
Én nem értem az ilyen embereket komolyan. Egyszerűen kedvem sincs ismerkedni:(
Mit gondoltok erről?
én megértem őket...sokakat tényleg kizsigerelnek, 12 óráztatnak olyan kevésért, hogy alig él meg egy garzonban...
sokan meg azt gondolják, ha én is nyomorgok, hát kell nekem az, hogy mellettem más is szenvedjen? meg marja a fülem, hogy miért nincs több, miért ilyen szar az élet...annyi ilyen ismerősöm van. van, aki mégis vállalt partnert, és nekem panaszkodik, hogy rossz látni hogy rosszul él, akit szeret, méghozzá miatta.
van, akinek meg ereje nincs már sétákhoz, szexekhez, különböző kívánalmakhoz egy fárasztó munkanap után (tapasztalat).
van aki annyira fél a változástól, az újtól hogy azt mondja, inkább itt a kényelmes, megszokott kis életem, amit berendeztem magamnak végre egyedül, nem akarom, hogy ezt más felborítsa.
nem kell bántani azt, aki keményen dolgozik.
a kapitalizmus ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!