Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok nőzni, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok nőzni, a nőkkel bánni?

Figyelt kérdés
például Nőnapra is úgy kiírnám, hogy Boldog Nőnapot, de nem merem, mert kevésnek érzem magam.
2012. márc. 8. 01:33
 1/8 anonim ***** válasza:
kérlek, mondd, hogy még tini vagy, és akkor nem szaggatom meg a pizsim gombjait !
2012. márc. 8. 01:38
 2/8 A kérdező kommentje:
hát nem az vok
2012. márc. 8. 01:44
 3/8 anonim ***** válasza:
írd ki nekem!!!más úgysem fogja
2012. márc. 8. 01:50
 4/8 anonim ***** válasza:

azt hiszed,hogy te vagy az egyetlen aki kevésnek érzi magát!

Hát nem!!!!!!Sokan vagyunk így pasik,nincs önbizalmunk,nem érezzük jó pasiknak magunkat stb-stb.De így nem lehet élni,próbálkozni kell,mert a büdös életbe nem lesz senkink!

Kockázat nélkül nincs nyereség!Tehát próbálkozz nyugodtan,egyszer sikerülni fog!!!!

2012. márc. 8. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom miről beszélsz.

Én is így vagyok ezzel, épp a nőnapos dolgot sem mertem kiírni csak a másik fészemen, ahol nincsenek olyan ismerőseim akik előtt egy senkinek érzem magam.

2012. márc. 8. 02:49
 6/8 anonim ***** válasza:

majd ha tini leszel akkor aggódj...addig ne... 10 alatt nem kell csajozni ...

(arra hogy 10 alatt vagy a "vok" -ból lehet következtetni... agyilag legalábbis 10 alatti vagy)

2012. márc. 8. 02:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Már csak kiírom! :D

Boldog Nőnapot! ^^

2012. márc. 8. 02:53
 8/8 anonim ***** válasza:
biztos nincs lánytesód és nem barátkoztál csajokkal, azért. De még bepótolhatod.
2012. márc. 8. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!