Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy jó nő, aki tanácsokat adna nőzésben, és bátorítana titeket, hogy jó pasik vagytok és merjetek ismerkedni, akkor igénybe vennétek egy ilyen szolgáltatást?
Olyan sok ember már elvesztette a természetes ismerkedés lehetőségét. Nagyon sok barátom van, akik egyébként tök jó hapsik, de semmi önbizalmuk, és állandóan hozzám jönnek tanácsért, hogy hogy csajozzanak, mit csináljanak, most mit írjanak, mert egész egyszerűen nem tudják mit kell tenni.
ez csak közvélemény kutatás, hogy lenne-e ilyesmire igény?
És sikerrel jártál már egyiknél is?
Végeredménybe így is úgy is az illetőnek kell odamenni a kiszemelthez.
Max önbizalmat tudsz adni nekik.
Van egy nem átlagos nézőpontom arról hogy miért nem kell segíteni a gyengébbeken,azokon akik ügyetlenebbek vagy a legjobb szó rá az hogy nem hozzáértőkön.
Ez pedig az hogy valami a múltban megváltoztatta az ő természetességüket ami maradandóan látszik az egész életükben,ha ezt kijavítjuk mi a garancia hogy az ő gyereke nem ugyanazon fog keresztül menni,hisz magán az egyén gondolkodásán változtatunk ugyan,de a következő generációkon nem segítünk ezzel.
Vannak emberek akik jobb volna ha egyedül élnének mindvégig.
:(Egy szerencsétlen 26 éves)
Azért szerintem előbb vagy utóbb lenne eredmény, változás, bár lehet hogy lassan. Én szerintem igenis kell segíteni, mert meg lehet javítani rosszul gondolt, vagy berögzült dolgokat.
Az önbizalom, pedig a legfontosabb, ami sokakból már teljesen kiveszett.
szerintem egy nő meg tudja mondani, hogy mi esik jól egy nőnek, és azt el lehet mondani hogy most pl. mit csináljon, vegyen virágot, nyugodtan hívja meg a randira, higgye el magáról hogy jól néz ki, legyen bátrabb kezdeményezni megcsókolni stb.
Sokan már ezeket egyáltalán nem is tudják hogy hogy kell. Ha ez ilyen rohamosan folytatódik, kihal az emberi faj. Megöregszünk, majd elpusztulunk a számítógép mögött. :D
Sajnos ott tartunk, hogy alapvető ösztönöket, tulajdonságokat újra kell tanítani, tréningelni, oktatni :(
ó 3-as, te annyira leírtad magad, hogy veled el is kezdeném, ha komolyan gondolnám ezt a pályát. Ennyire ne akard már magad meg a génjeidet kiiktatni a világból.
Egyébként én látok ebben fantáziát. :)
jaja, persze, hozzáállás kérdése, és inkább a belső értékeket kell átadni. De mivel ez egy fajta randizás gyakorlás lenne, és meg is kell jelenni a hölggyel, már az is ad önbizalmat a férfinak, ha egy jó nővel jelenik meg.
Most nem menőzni akartam itt magammal, csak gondoltam a kérdés így szimpatikusabban lesz feltéve.
Szerintem olyan lennél te ezzel a szolgáltatással, mint egy kuruzsló, aki az emberek naivitásából él. Én megtanultam, hogy nincs értelme nőktől csajozási tanácsot kérni. Ne haragudj, de igazából fogalmad sincs, hogyan kell csajozni.
Ha meg azt gondolod, te jó tanácsokat adnál, mert te tudod mi kell a nőknek, hiszen te is az vagy, két válaszom van:
1. Nem biztos, hogy tisztában vagy vele, hogy mi kell neked, illetve, valószínüleg nem azt igenyeled valójában, amire szerinted szükséged van.
2. Még ha valamilyen hihetetlenül intelligens és önmagában elmélyült nő lennél, és pontosan tisztában lennél azzal mi kell neked, akkor sem tuti, hogy más nőknek is az kell, mint neked. A nők nem teljesen egyformák ugyanis.
Nagyon kérlek, ne szívasd a tanácsadásoddal azokat a szerencsétlen pasikat, ven nekik elég bajuk nélküled is.
Ha jó szíved van, küldd őket tanácsért egy tapasztalt pasihoz, aki tud csajozni, mert megtanult. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!