Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy jó nő, aki tanácsokat adna nőzésben, és bátorítana titeket, hogy jó pasik vagytok és merjetek ismerkedni, akkor igénybe vennétek egy ilyen szolgáltatást?
Olyan sok ember már elvesztette a természetes ismerkedés lehetőségét. Nagyon sok barátom van, akik egyébként tök jó hapsik, de semmi önbizalmuk, és állandóan hozzám jönnek tanácsért, hogy hogy csajozzanak, mit csináljanak, most mit írjanak, mert egész egyszerűen nem tudják mit kell tenni.
ez csak közvélemény kutatás, hogy lenne-e ilyesmire igény?
Nem én szivatom őket, hanem ők jönnek hozzám. Nagy különbség. Te belőled egyből megszólalt a büszkeség. Vagy azért mert te tudsz csajozni, és fogalmad sincs, mivel küzd a másik ember ilyenkor, 2 vagy azért, mert neked így kell maradnod, ha nem megy. és akkor ne is várj változást.
Egyébként nem szándékozom ilyet tenni. Csak mint témát vetettem fel, hogy ki hogy reagál erre. Érdekel mi van a világban körülöttem.
Milyen büszkeség? Mire lennék büszke? Arra hogy évekig nem jutottam nőhöz, mert nőktől kértem tanácsot csajozáshoz? Akkor lettek sikereim először, amikor megszüntettem a tanácskérést!
Nem értettél meg teljesen. Nem szivatod őket, legalábbis nem direkt. Csakhogy a jó szándékod mit sem ér, ha nem tudsz nekik segíteni. Ez az "ők jönnek oda hozzám" duma meg csak egy kibúvás a felelősség alól.
Nem húzod ki egy ember fogát házilag, akárhogy könyörög, ugye? Inkább elküldöd fogorvoshoz. Na, ugyanaz a séma.
jó akkor igazatok van srácok, a kérdést elég elhamarkodottan, nem megfontoltan tettem fel. Lehet hogy csajozásban nem tudunk mi nők tanácsot adni.
De ilyen próbarandizás akár szóba jöhetne. :) próba csók, vagy ilyesmi :D
"De ilyen próbarandizás akár szóba jöhetne. :) próba csók, vagy ilyesmi :D"
Szerintem előfordulna, hogy levennéd őket a lábukról, és utána nem egy másik csajjal, hanem veled akarnának randizni megint. Ha még csókot is kapnak, akkor meg pláne, az már intim dolog, és a szűz gyerek, aki még életében nem csinálta beléd is szerethetne és az se neki, se neked nem lenne jó.
Meg ha ezt üzletszerűen csinálnád, olykor tahókkal is randiznál, akik totál felidegelnének, vagy kukákkal, akik meg se tudnak mukkanni melletted. Ilyeneken nem tudnál segíteni, így a pénzt is vissza kéne adnod nekik. A sok kellemetlenségtől te is kiégnél egy idő után és kevésbé lennél lelkes. Onnantól meg jó randipartner sem lennél igazán.
Szerintem halva született ötlet. Hagyd a pasikat, hadd oldják meg maguknak a problémáikat. Nekem se segített senki, mégis megoldottam valahogy. Ismerek olyat is, aki nem tudta megoldani, és nem tudok rajta segíteni. Az élet kemény, a természet szelektál, van akinek sikerül, van akinek nem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!