Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyet írt egy pasi akkor már semmi esélyem nála? "Mert nem vágyom már rád " "Egyszerűen már nem érdekelsz mint nő" Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Hetekig beszéltünk de nem jött össze randi, mindig valami közbejött. Írta pár napja hogy átgondolja a dolgokat de nem írt még. Ráírtam tegnap de nem írt vissza pedig olvasta. Olyan jó volt vele beszélni. Olyan nehéz "elengedni ". Azt hittem,azt hittük hogy összejön a találkozó de mindig valami közbejött. Semmi esélyem sincs már? Felejtsem el? Semmit sem lehet csinálni már ? Reménytelen?2022. okt. 9. 12:09
3/9 anonim válasza:
Engedd el... Ne fuss olyan pasi után, akinek egyértelműen nem kellesz.
4/9 anonim válasza:
Ez a "mindig közbe jön valami" hozzáállás akkor szokott lenni, ha nem érdekled igazán a másikat. Ha igazán akarna tőled valamit, akkor szakítana időt rád. Tuti hogy van a képben nála valaki más is, több vasat tartott a tűzben, és a másikat választotta. Vagy nincs neki senki, de te sem vagy neki elég érdekes. Ha az lennél, akkor tenne érte, hogy veled legyen.
Tudod, nem a szép szavak számítanak, hanem a tettek!
5/9 Mathus válasza:
a kérdésre: sokat húztad az agyát, így jártál. nem lehet a végtelenségig udvaroltatni magadnak, a férfiak legtöbbje ezt maximum pár hét alatt megunja.
6/9 A kérdező kommentje:
5ös: nem húztam az agyát. Az elején neki jöttek közbe dolgok, történtek dolgok azért nem találkoztunk. Most meg én lettem beteg. De már meggyógyultam, lehetne találkozni.
2022. okt. 9. 13:43
7/9 anonim válasza:
Közbe jöttek neki más dolgok, lehet hogy más nők. Figyelgette, mennyire tudod felkelteni az érdeklődését, valószínűleg semennyire. Talált nálad jobbat vagy fog találni. A vágy kötőerő, ha az nincs, akkor...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet semmit sem csinálni már?
2022. okt. 9. 18:13
9/9 anonim válasza:
A vágy kötőerő, az akarat pedig mozgatóerő.
Ha ezek nincsenek, akkor ott meghalt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!