Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van az hogyha egy nő 20 évesen szűz, akkor a férfiak egyszarvú unikornisként tekintenek rá, ha egy pasi szűz 20 évesen akkor meg kiröhögik a nők hogy mekkora lúzer?
Miért van az, hogy egy férfinél számít a végzettség, kereset, társadalmi státusz, míg egy nőnél nem?
Miért van az, hogy ha egy nő vesz egy nagy fekete autót, akkor mindenki csodálja, hogy milyen kemény nő, aki megállja a helyét a férfiak között, míg ha egy férfi vesz egy kis citromsárga autót, akkor egyből rásütik, hogy egy nyomorult, impotens, b.zi?
Miért van az, hogy ha egy férfi megfogja egy nő seggét a diszkóban, akkor egy zaklató, szatír, de ha a nő kezdi el dörgölni a seggét a férfihoz, akkor a férfinek kötelező azt tűrnie, sőt mosolyogni hozzá, különben egyből rásütik, hogy egy nyomorult, impotens, b.zi?
Azért, mert egy nyomorult, álszent társadalomban élünk! És sajnos, ez a kettős mérce egyre erősebb lesz, és egyre több területen jön elő!
Komolyan minden nap nyögni kell itt valakinek a 20+ éves szűz pasi témát?
Ha párt keresnék, tojnék bele, és a saját szűzességemet sem tartanám kincsnek.
22 voltam amikor elvesztettem, a párom meg 23. Együtt. Nem érdekelt, nem zavart, talán még örültem is neki.
25/L
1. A szűz férfit általában férfiak röhögik ki.
2. Ha a nő értékét nemcsak abban látnátok, hogy nektek adja oda a p...t csak és kizárólag ("legyen k...a, de csak velem"), akkor nem tekintene senki sem csak azért valakit istennőnek, mert még érintetlen szűzhártyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!