Mi a vélemény az utolsó egyszarvú 1982-es rajzfilmről?
Ez az animációs film a sword & srovery műfajt lovagolta meg akkor, ezért külső szemlélőként nehéz lehet megítélni. Ismerni kell hozzá azt a felfokozott hangulatot, ami kitermelte az S&S filmek és animációs filmek garmadáját a 70-es évek végétől a 80-as évek végéig. Nagyon brutális voice cast-ot kapott (amit ugye meg is öl a magyar szinkron, tehát önmagad elleni vétek, ha szinkronosan nézed meg, mert olyan hangok vesznek el, mint Christopher Lee, Mia Farrow, Jeff Bridges, Alan Arkin.
Sokkal gyengébb, mint a rendező előző animációja, ami a Hobbit volt! Sokkal kommersziálisabb és grafikailag is gyengébb. Ennek ellenére simán vállalható S&S light animációs film, azt kell mondani, hogy még hibái ellenére is a jobbak között van. Még ezt is a Topcap készítette, azaz japán animáció, ami sokat dob rajta!
Valóban nem, de én imádtan/imádom, én nem sírtam rajta. És nem értem miért a csontváz volt a kedvemcem, azóta pedig imádom a csontvázakat, koponyákat stb.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!