Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből lehet sejteni, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet sejteni, ha egy (kapcsolatban élő) férfi szerelmes egy másik nőbe?

Figyelt kérdés

Idegesen reagál arra, ha van körülöttem udvarló, próbál lebeszélni arról, hogy szerelmes legyek.

Ha épp nincs senki mellettem párként, akkor bepöccen attól, ha azt mondom, várom, hogy eljöjjön az igazi.

Voltak olyan megjegyzései, hogy biztos fantáziálnak rólam pasik (ezek szerint ő is?).

Ez sima jó ismeretség, de vannak ezek a fura dolgok. Amúgy ennél tovább nem ment, inkább közösségi oldalakon tarjuk a kapcsolatot, hónapok óta nem találkoztunk, soha nem történt semmi köztünk.

2022. febr. 7. 17:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Még valami: ő sosem nyilatkozott arról, hogy érez-e bármit irántam. Csak a viselkedése árulja el, hogy van, h. szívat, vagy beszól, de sosem mondta ki, hogy bármit érezne.
2022. febr. 7. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Hasonló helyzetben vagyok:D

Bár esetemben tuti nem szerelmes belém, de az felmerült bennem hogy lehet valamilyen szinten érdeklem. Amúgy szar helyzet az fix. Nyilván az ember nem akar mások kapcsolatába belepancsolni. De közben meg ott van az az érzés, hogy tökre passzolnánk, legalábbis jó lenne ha lenne lehetőség kipróbalni. Ezért igazságtalan az élet, hogy olyanba is bele tudunk esni aki kapcsolatban van. Mindenkinek rossz.

Aztán én mindig oda lyukadok ki, hogy kb teljesen mindegy mit érez, ha a helyzet változatlan. Nem kezdek kapcsolatban élő emberrel. Ha ő nem lép ki, mindegy miért, akkor sajnos ez van.

2022. febr. 7. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem figyel rád, elhúzódik az érintésektől, nem beszél a jövőről, komorabb lesz…
2022. febr. 7. 20:17
 4/6 A kérdező kommentje:

3

Félreérted! A másik nő (aki nem a párja) miből jöhet rá arra, hogy a pasinak bejön?

2022. febr. 7. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem #3 vagyok de szerintem:

Nagy különbség sztem nincs a jelek esetén a kapcsolatban élő és a független között. Az általános dolgok, mosoly, szemkontaktus, viccelődés, kedvesség, figyelmesség, flört stb stb szerintem ott is megvannak.

Csak ha nem akar félrelépni, de ettől függetlenül vannak érzései, akkor szerintem igyekszik visszafogottabb lenni, legalábbis néha tuti betalál nála hogy hohó most vissza kéne venni. Lehet néha tavolságtartóbb lesz, mert realizalja mi van. De amikor meg átadja magát az érzésnek v a pillanatnak (pl egy beszélgetés során) akkor ugyanúgy mosolyog rád mintha szingli lenne.

Akinek nem fontos a kapcsolata, az durván rád fog hajtani ha akar. Ezzel szerintem nem kell foglalkozni, nem éri meg.

Aki azonban korrektebb, csak belecsöppent egy ilyen szituációba (emberek vagyunk, hibázhatunk), magyarul próbalja visszafogni magát, azon szerintem látszani fog, hogy hullámzó az érdeklődése. Nem fog annyira közel engedni magához. Ha mégis megtörténik hogy közelebb kerültök (nem feltétlen fizikailag) akkor szerintem a bűntudat is látszódni fog rajta.

2022. febr. 7. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
5- nél a pont. Pont ugyan ezt játszuk.
2022. febr. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!