Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ír rá egy "exére"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír rá egy "exére" valaki, ha lezárta?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy párom utazott a szüleihez és pont arra ment haza, amerre ez az "exe" lakik, akivel nem történt semmi, csak párszor egymásnál aludtak. Ezt utólag mondta el, hogy megnyugodjak, nem volt és nem is lesz köztük semmi. De amikor ment haza, sejtettem, hogy azon az útvonalon fog menni, amerre lakik az "exe". Így mikor ez bebizonyosodott, megkérdeztem, hogy tartják-e a kapcsolatot. Erre annyit mondott, hogy néha beszélnek semleges dolgokról. Nem tetszett, mert ha annyira nagy barátság lenne, akkor tudnék róla, ahogy más ellenkező nemű barátairól is mesél rendszeresen. Ő mondta, hogy akkor ír neki, hogy ne keressék egymást. Emiatt kértem, hogy mutassa meg, hogy ez megtörtént. De csak napokkal később került erre sor, nem akkor, amikor először ígérte. És a beszélgetés előzményei ki lettek törölve. Nagyon megtörtem emiatt. Nagy nehezen bevallottan, hogy amikor hazament, akkor írt neki, hogy arra jár majd. De erre csak jó utat kívánt neki. Viszont ezt nem tudja bizonyítani. Én hiszem, hogy nem történt semmi, viszont ezt fel lehetett volna vállalni. Azóta küzdök a démonjaimmal, mint akinek ptsd-je van. Mert nagyon frusztrál, hogy mi lehetett abban az üzenetben.
2023. jan. 18. 10:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ez a te igényed, nem az övé. Ő úgy fogja csinálni, ahogy neki jó. Ha tudja tömni, mikor "épp arra megy", az neki tökéletes, hiszen azt se akarod látni, hogy minek megy arra. Vannak emberek, akiknek eszükben sincs egy partnerrel megelégedni, ha kettő is lehet.
2023. jan. 18. 11:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én azt is mondtam már neki, hogy nem haragszom, ha érez iránta valamit, az érzéseiről nem tehet, csak ne hazudjon és ne azért legyen vél, mert vele nem lehet.

Persze,és majd gondolod, hogy erre be is fogja ismerni, hogy azért van veled, mert róla lecsúszott, de azért még bepórálkozik néhanapján, ha arra jár, hátha...Nincs neked önbecsülésed, hogy szerinted csak ennyit érsz?Ha nem tudja lezárni az exével, az az ő baja, de ebbe téged minek belerángatni? Hogy ne marokba verje, hanem legyen valaki alatta, miközben rá gondol?

2023. jan. 18. 11:14
 13/27 A kérdező kommentje:
Azért a személyes reakcióiból látom, hogy mikor hazudik. Értem, amit írtok, meg hogy vaknak tűnök. De talán érdemel még egy esélyt.
2023. jan. 18. 11:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod, a te életed, a te szíved. Én biztos nem lennék mellette boldog, vagy egyáltalán nyugodt, hogy vajon a másodperc hanyad része alatt repítene meg engem, ha a vágyott nő visszaír neki, és hogy kb mennyi ideig fog ez a szitu tartani, vagy esetleg minden egyes alkalommal, amikor hazalátogat, nekem legyen gyomoridegem, hogy vajon mit művel, és neked azért ver majd a pulzusod, mert szorongsz, neki meg azért dobban nagyokat a szíve, hátha újra látja...De igaz, megérdemel még egy esélyt, hátha gyorsan belátja, hogy nincs visszaút, és beéri veled is!
2023. jan. 18. 11:41
 15/27 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem vagy vele boldog , kérdező, ha igazán szeretne téged, az exnek még a neve sem merülne fel.
2023. jan. 18. 11:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Lesz ebbol meg megcsalas.
2023. jan. 18. 12:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
nálam nem érdemelne új esélyt
2023. jan. 18. 13:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de jöhetne a maradék cuccáért és visszahozhatná a töltőmet xD
2023. jan. 18. 14:18
 19/27 anonim ***** válasza:

"néha beszélnek semleges dolgokról."

"És a beszélgetés előzményei ki lettek törölve"

A semleges dolgokról szóló írogatást miért kell kitörölni? Valaki érti?? Hm??? Senki?

"Nagy nehezen bevallottan, hogy amikor hazament, akkor írt neki, hogy arra jár majd. De erre csak jó utat kívánt neki. Viszont ezt nem tudja bizonyítani."

Ha csak jó utat kívánt neki, miért törölte ki?

Nem érdekes ez?

"Azóta küzdök a démonjaimmal"

Ja küzdjél, adjál még esélyt, megérdemli.

Megéri az álmatlan éjszakákat meg az örlődést.

2023. jan. 18. 15:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Van exem aki haver maradt, van olyan csaj barátom aki sose jött be mégis beleszerettem, volt olyan fiu haverom aki rám állt, sose lehet tudni.
2023. jan. 18. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!