Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy srác egy "veszekedés"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác egy "veszekedés" után azt mondja felindulásból, hogy jólvan, szakíts ha akarsz, akkor lezárta velem?

Figyelt kérdés
Csak mert rögtön, akarok cselekedni és tudom, ha megvárnám, hogy szóljak neki, hogy akkor leveszem faceről hátráltatna, hogy jajj ne, meg akkor kezdené, hogy de ő szeret stb... Most akkor rám akarja hárítani a szakítást, tényleg akarja?

2015. márc. 22. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, lehet, hogy csak dühében mondta.
2015. márc. 22. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
ezt csak ő tudja. Én ilyet annak nem mernék mondani, akiben nem vagyok biztos 100%-ig, hogy nem mondja azt, hogy "jó, akkor szakítsunk, szevasz". Tehát a pasi lehet, hogy szeret őszintén, de valszeg úgy gondolja, hogy te úgysem tennéd meg. Ez az egyik opció...a másik az, hogy nem szeret és azt akarja, hogy te szakíts.
2015. márc. 22. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"...jólvan, szakíts ha akarsz.,..."

Vagyis akkor te akarsz szakítani, ő csak elfogadta. :P

2015. márc. 22. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük,és nem látunk a fejébe,de biztosan a hirtelen indulat hozta ki belőle ezt a mondatot.Innentől már csak ti ketten tudhatjátok,mi a szitu.
2015. márc. 22. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

# 2-es vagyok.

Én is szoktam ilyeneket mondani a pasimnak....pl mikor kritizál, hogy nem vagyok elég kedves vagy folyton ironizálok..."jó, nem muszáj velem együtt lenni, el lehet menni, ha annyira rossz neked" De nem azért mondom, mert szakítani akarok, hanem mert tényleg így érzem...és persze tudom, hogy nagyon szeret és nem akar elveszíteni. Ha olyan pasim lenne, aki magabiztosabb, meg nőcsábász stb,...na neki nem biztos h merném mondani. Vagy ha merném, akkor azt azért, mert megfontoltam és rájöttem, hogy nem pálya ez így és benne van a pakliban, hogy tényleg szakít.

2015. márc. 22. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerjük az előzményeket, de konkrétan ha nekem ilyet mondana a barátom, tuti mondanám neki, hogy oké, akkor szia. :D

Nekem amúgy is a gyengém, amikor az emberek csak úgy dobálóznak ezzel és vannak olyan párok, akik minden héten szakítanak, majd összejönnek, de nem vagyunk egyformák. Ha nálatok volt már ilyen vagy Te nem vagy erre ennyire érzékeny, mint én, akkor én max. rákérdeznék, hogy miért mond ilyet, vagy hogy mennyire gondolja komolyan.

Lezárni azért nem lehet egy kapcsolatot egyik napról a másikra, ugyanúgy egyetlen mondattal sem, szóval hajrá, beszéljétek meg! :)

22N

2015. márc. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!