Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ír rá egy "exére"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír rá egy "exére" valaki, ha lezárta?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy párom utazott a szüleihez és pont arra ment haza, amerre ez az "exe" lakik, akivel nem történt semmi, csak párszor egymásnál aludtak. Ezt utólag mondta el, hogy megnyugodjak, nem volt és nem is lesz köztük semmi. De amikor ment haza, sejtettem, hogy azon az útvonalon fog menni, amerre lakik az "exe". Így mikor ez bebizonyosodott, megkérdeztem, hogy tartják-e a kapcsolatot. Erre annyit mondott, hogy néha beszélnek semleges dolgokról. Nem tetszett, mert ha annyira nagy barátság lenne, akkor tudnék róla, ahogy más ellenkező nemű barátairól is mesél rendszeresen. Ő mondta, hogy akkor ír neki, hogy ne keressék egymást. Emiatt kértem, hogy mutassa meg, hogy ez megtörtént. De csak napokkal később került erre sor, nem akkor, amikor először ígérte. És a beszélgetés előzményei ki lettek törölve. Nagyon megtörtem emiatt. Nagy nehezen bevallottan, hogy amikor hazament, akkor írt neki, hogy arra jár majd. De erre csak jó utat kívánt neki. Viszont ezt nem tudja bizonyítani. Én hiszem, hogy nem történt semmi, viszont ezt fel lehetett volna vállalni. Azóta küzdök a démonjaimmal, mint akinek ptsd-je van. Mert nagyon frusztrál, hogy mi lehetett abban az üzenetben.
2023. jan. 18. 10:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Az a helyzet, hogy csúnyán át vagy baszva és hallgatnod kellene a megérzéseidre. Egy olyan kapcsolat amiben így szorongsz semmit sem ér, a párod meg egy hazug kis féreg aki mellett mindig ezt fogod érezni. Kell ez neked?
2023. jan. 18. 10:38
 2/27 A kérdező kommentje:
Egyébként láttam, hogy megbánta, őszintén bocsánatot kért. Igyekezett a kedvemben járni. És elhiszem, hogy nem történt semmi, csak a titkolózás, hazudozás fáj.
2023. jan. 18. 10:39
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a baj, hogy nem tudhatod, hogy azért titkolózott, törölgetett, mert nem akart félreértést, féltékenységét, vagy valóban van rejtegetnivalója. Az őszintétlenség se jó, az meg pláne, ha több is van.
2023. jan. 18. 10:41
 4/27 A kérdező kommentje:

Mondtam is neki, hogy ezért felesleges volt ennyit hazudni. De csak a félreértést akarta elkerülni. Bár, így is furcsa, hogy miért kellett tudatni vele, hogy arra jár majd.

A saját rossz érzéseimet próbálom legyűrni, csak elég nehéz.

2023. jan. 18. 10:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után hogy bízhatsz abban ilyen naivan, hogy megbánta, és ezt látod rajta? Hazudott, sunnyogott, és szerinted veled van gond, hogy nem tudod a rossz érzéseidet legyűrni? Kívülről ez nagyon buta viselkedésnek tűnik, valószínűleg te nem látod ezt, mert szerelmes vagy.

Szerintem csak fülét-farkát behúzva lapít és sunnyog. Őszintén legfeljebb azt bánja, hogy nem tud jobban hazudni.

2023. jan. 18. 10:57
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ki alszik az exénél? Csak az, aki megcsalja a másikat. Ne haragudj, de ennyire hülye nem lehetsz.
2023. jan. 18. 11:01
 7/27 A kérdező kommentje:
Mármint korábban aludtak egymásnál, amikor ismerkedtek. De nem voltak együtt.
2023. jan. 18. 11:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nagy nehezen bevallottan, hogy amikor hazament, akkor írt neki, hogy arra jár majd. De erre csak jó utat kívánt neki."

Tegyük fel igazat mond. De mi van ha a csaj azt írja hogy ugorjon be hozzá egy kávéra? Szerinted miért írt neki a párod. Az egyik barátnőm a másik oldalon van, ő az akinek az exe mindig ír mikor erre jár, hiába van új párja. Szerinted miért?

2023. jan. 18. 11:05
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted minek jelezte neki, hogy arra jár? Malmozni szeretett volna?
2023. jan. 18. 11:06
 10/27 A kérdező kommentje:
Próbálom megfejteni. :D Én azt is mondtam már neki, hogy nem haragszom, ha érez iránta valamit, az érzéseiről nem tehet, csak ne hazudjon és ne azért legyen vél, mert vele nem lehet.
2023. jan. 18. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!