Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ha láttok valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha láttok valahol kettő lányt/fiút csókolózni akkor szerintetek melyik a szebb?

Figyelt kérdés
Ez lehet az utcán vagy a tv-ben is.

2023. jan. 17. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Kettő lány csókolózása szebb
Kettő fiú csókolózása szebb
Mindkettő szép
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Utcán ne lássak ilyet, ha lehet. Én hetero vagyok, de nem szoktam tömegben smárolni, nem vagyok proli…
2023. jan. 17. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Senkinek a csokolozasat nem tartom szepnek, de nem is zavar, szamomra teljesen semleges jelenseg, mindegy ki csinalja kivel.
2023. jan. 17. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Egyik sem. De hetero sem. Mizofóniás vagyok, utálom a cuppogást.
2023. jan. 17. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
Öklendezek mindkettőtől, bocsi. Talán a Fiútól egy kicsit jobban.
2023. jan. 17. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Végtelen irritál bárki is,aki a nemi életét utcára viszi.Bárki is legyen!

Sosem tettem ilyet a párommal.Nagyon proli dolog és látom,hogy a smárolókra milyen gyűlölettel néz a többség.És biztos nem csak irigységből !

2023. jan. 18. 04:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!