Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak? Ha elmondo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ha elmondom neki, nem jön össze velem.

Figyelt kérdés
Képzeljétek el a világ legrosszabb romantikus sorozatát ahol két a főszereplő már csak azért sem tud összejönni, pedig már a hetedik évad is eltelt. Na ezek vagyunk mi. Gimiben találkoztunk és mindig volt valami, ami miatt nem jöttünk össze, összevesztünk vagy eltávolodtunk. 7 Éve találkoztunk és azóta tart a történetünk. Ő kiköltözött Londonba munka miatt és nemrégiben ismét felvettük a kapcsolatot egymással. És bár elválasztanak a kilóméterek és az országhatárok, most egy olyan ponton vagyunk, hogy végre össze tudunk jönni, akarjuk is, tudjuk is, akkor is ha a távkapcsolat nehézségeivel meg kell majd küzdenünk... De le tudjuk majd küzdeni. Azonban én kaptam egy munka ajánlatott Kanadában és nem akarom elfogadni, hogy tudjam őt látni. MErt itthonról 2 és fél óra oda eljutni, sorbanállással, mindennel 6 óra egy út, amit hetente, kéthetente meg tudnánk oldani, de kanadából nem. És ha elmondom neki, hogy kaptam munkaajánlatott nem jönne össze velem és rávenne, hogy fogadjam el. Valahol igaza van, mert ritkán van ilyen lehetősége az embernek, mint ami most adódott nekem, de ritkán van olyan lehetőségünk, hogy végre összejöjjünk. Mert 7 éve íródik a borzalmasan klisés történetünk. Ti mit gondoltok?
2023. jan. 16. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Én külföldön dolgozom. Bár anyagilag megérte, meg kihúzott a tartozásokból, mégis utálom, hogy el kellett hagyni az "országom". Irigylem, aki otthon is elboldogul. A távkapcsolatoknak egyébként nem vagyok a híve. Amúgy is jelnek venném az eddigieket. Bár úgy látom, hogy te mindenképp őt akarod. Szóval azt tanácsolnám, szerintem próbáld meg vele és keress munkát Londonban. 😂
2023. jan. 17. 05:54
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Ő zokszó nélkül kiment Londonba és otthagyott téged. Talonban tart, ha kellesz, akkor füttyent. Pontosan tudja, hogy te ugrani fogsz.

Te meg eldobnál érte egy ekkora lehetőséget? Egy életen át bánni fogod!

Menj! Ha akar téged, akkor menni fog utánad. Ha nem, akkor nem is vagy annyira fontos.

2023. jan. 17. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ő kiköltözött Londonba munka miatt"

Te pedig kiköltözöl Kanadába munka miatt.

Ha akartok, még találkozhattok. Ha nem, hát nem.

2023. jan. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!