Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elmondom a páromnak, hogy legyen szíves ne csinálja de mégis csinálja?
Megkérem, hogy legyen szíves ne menjen el úgy aludni, hogy meg vagyok haragudva rá, erre elmegy... Szépen elköszön, szeretlek stb. és simán elmegy. Jelenleg bonyolultabb a helyzet mert időeltolódás is van köztünk és irtó fáradt volt- mentségére szóljon. De ha egyszer megbánt miért nem képes kibékülni?2 percbe telik!
Tudom, hogy nem tűnik olyan komoly problémának, de szerintem nagyon fontos, hogy haraggal ne menjenek a párok el aludni..megmarad a "tüske", borzalmas érzés..
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
1. Te haragszol rá nem ő te rád. Békülj te.
2. Ismer. Tudja, hogy az a 2 perc, 1 óra két perc.
3. Elmúlt 18 éves. Akkor megy aludni mikor akar.
1 -Oké, hogy én haragszom, pont ezért kéne békítenie, kicsit másról beszélni.
2 -Nem lenne annyi idő, tényleg. Tiszteletben tartom, hogy aludnia kell, csak pár perc, egy másik téma és már okés is minden .
Az időeltolódásból arra következtetek, hogy külön vagytok, csak telefonon/sype-on/messengeren tartjátok a kapcsolatot.
Hogy vagytok képesek ilyenkor is összeveszni?
Ha valami komoly dolog miatt haragszol rá, azt nem 2 percbe telik megbeszélni. Az ilyenekre idő kell. Ha az ember fáradt akkor meg sokszor élni sincs kedve illetve masnap tiszta fejjel könnyebben meg kehet beszélni a dolgokat.
Te sem vagy RÁ tekintettel mert ha tekintettel lennél a másikra NEM erőltetnéd rá ha hulla fáradt.
Ez hiszti...
Mindenkivel egyet tudok érteni részben. Nem komolyan gondolt bocsánatkérést nem fogadok el, mivel nincs értelme. Csak őszintét. Összeveszni azon tudok messengeren, hogy nem beszéltünk semmit ma kb és lett volna rá igényem, ő meg elment egyik kinti ismerősének a szülinapi köszöntésére, amivel nincs is gond, kivéve, hogy nem mértékletes az ivást illetően és másnap órája van..
És ez nem volt olyan komoly probléma, hogy 2 órát beszéljünk, mindössze annyira van ilyenkor szükségem, hogy kicsit másról is beszéljünk, tényleg nem sok időt, hogy érezzem törődik velem. Lehet ez hiszti, nem tudom.
Azert mert egy hisztis liba vagy aki mindenre kepes hogy foglalkozzanak vele. Tiszta dedó.
Az én párom is ilyen néha, az agyamra megy. De akkor is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!