Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs rá konkrét okom, mégis úgy érzem, nem vagyok elég fontos a páromnak, miért?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség, de ilyen apróságoktól is rám tud jönni, ha nem válaszol olyan kedvesen az üzenetemre, nem mondja, hogy hiányoztam neki, nem bókol, nem bújik annyiszor oda hozzám.2016. febr. 24. 18:08
1/3 anonim válasza:
Mert sokat fantáziálsz butaságokról és beképzeled a dolgokat.
Nincs rá okod, de azt hiszed, hogy nem vagy elég fontos.
Most akkor nincs rá okod, vagy van rá okod?
Ha meg nincs, akkor fejezd be a h..lyeségeidet, és élvezd, hogy szeret a párod.
Ha meg problémád van, akkor beszéld meg vele!
2/3 anonim válasza:
Honnan a retekből kellene ezt tudnunk ? Milyen kérdés ez ?
3/3 anonim válasza:
Ez egy iszonyú jó kérdés, kíváncsi lennék én is hasznosabb válaszokra.
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!