Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elmondom a páromnak, hogy legyen szíves ne csinálja de mégis csinálja?
Megkérem, hogy legyen szíves ne menjen el úgy aludni, hogy meg vagyok haragudva rá, erre elmegy... Szépen elköszön, szeretlek stb. és simán elmegy. Jelenleg bonyolultabb a helyzet mert időeltolódás is van köztünk és irtó fáradt volt- mentségére szóljon. De ha egyszer megbánt miért nem képes kibékülni?2 percbe telik!
Tudom, hogy nem tűnik olyan komoly problémának, de szerintem nagyon fontos, hogy haraggal ne menjenek a párok el aludni..megmarad a "tüske", borzalmas érzés..
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Ha lenne önkritikád nem írtad volna ki a kérdést. Gondolom azt remélted, hogy itt majd önigazolást kaphatsz, hogy igen, neked van igazad. Ha én megsértődök valamin, szerencsére elég hamar észhez kapok, hogy most ez hiszti vagy tényleg jogos (egy rosszabb napomon tuti, hogy csak hisztizem). És ha hiszti, akkor nem állok le komoly hangvételű üzenetet írni, se a páromnak, se senkinek, hanem ÉN KÉREK BOCSÁNATOT, hogy túlreagáltam. Nem még bűntudatot okozok a másiknak és pattogok tovább.
Véleményekért jöttél, véleményeket kaptál, és csak azok alapján tudunk bármit is mondani, amiket leírtál. És igen, ha így folytatod, nem lesz ebből házasság..ha 7 év alatt nem kért meg, és továbbra is ilyen pattogó labda maradsz, akkor nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!