Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Ha elmondom neki, nem jön össze velem.
Figyelt kérdés
Képzeljétek el a világ legrosszabb romantikus sorozatát ahol két a főszereplő már csak azért sem tud összejönni, pedig már a hetedik évad is eltelt. Na ezek vagyunk mi. Gimiben találkoztunk és mindig volt valami, ami miatt nem jöttünk össze, összevesztünk vagy eltávolodtunk. 7 Éve találkoztunk és azóta tart a történetünk. Ő kiköltözött Londonba munka miatt és nemrégiben ismét felvettük a kapcsolatot egymással. És bár elválasztanak a kilóméterek és az országhatárok, most egy olyan ponton vagyunk, hogy végre össze tudunk jönni, akarjuk is, tudjuk is, akkor is ha a távkapcsolat nehézségeivel meg kell majd küzdenünk... De le tudjuk majd küzdeni. Azonban én kaptam egy munka ajánlatott Kanadában és nem akarom elfogadni, hogy tudjam őt látni. MErt itthonról 2 és fél óra oda eljutni, sorbanállással, mindennel 6 óra egy út, amit hetente, kéthetente meg tudnánk oldani, de kanadából nem. És ha elmondom neki, hogy kaptam munkaajánlatott nem jönne össze velem és rávenne, hogy fogadjam el. Valahol igaza van, mert ritkán van ilyen lehetősége az embernek, mint ami most adódott nekem, de ritkán van olyan lehetőségünk, hogy végre összejöjjünk. Mert 7 éve íródik a borzalmasan klisés történetünk. Ti mit gondoltok?2023. jan. 16. 21:04
1/13 anonim válasza:
Hogy mind a ketten egy kupac szerencsetlensegek vagytok es tul sok tevet nezel.
2/13 anonim válasza:
Haat, nem tudom. Igy ismeretlenul azt mondanam, hogy ha 7 even keresztul nem sikerult semmilyen kapcsolatot osszehozni vele, akkor annak tobb oka van a tavolsagnal. London azert nem a vilag vege, ott azert meg lehetett volna valami. Tulajdonkeppen nem is ismered, azt sem tudod, hogy sikerulne-e vele, de sutba dobnal egy kanadai allast? Ha annyira nagy szerelem, o is kimehetne vele, de meg addig sem jutottatok el, hogy kideruljon, menne-e a kapcsolat.
3/13 anonim válasza:
En is kanadara szavazok. Ami nem megy az nem kell eroltetni. Esetleg kezdhetnel egy uj sorozatot is, ha kimentel.
5/13 anonim válasza:
Kanada! Nehogy már lemondj egy ilyen lehetőséget egy olyan "kapcsolat" miatt, amiből 7 éve nem lett semmi. Ez a nagy romantikus köd csak a te fejedben létezik.
6/13 anonim válasza:
Kanada!
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ami nem megy, az nem véletlen nem megy. A dolgoknak mindig megvan a maga oka. Ha azt még csak utólag is ismerjük fel. Nektek valahogy nagyon nincs dolgotok egymással ha ennyi éven keresztül mindig meg lett akadályozva, hogy összejöjjetek.
7/13 anonim válasza:
Mondd el neki, ha továbbra is ilyen jól kijöttök majd még az is lehet, hogy kimegy veled. Ha meg nem, akkor is jobb Kanadában hoppon maradni, mint itthon.
8/13 anonim válasza:
Lehet összejönnétek és pár hónap múlva vége is lenne, mert kiderülne, hogy nem passzoltok, hiába a 7 éves várakozás. Ilyen miatt ne mondj le egy jó lehetőségről. Lehet jobb is lenne, ha vele lezárnád és tovább tudnál lépni. Ha szeretnél menni és ez egy olyan dolog, aminek más esetben örülnél és gondolkodás nélkül elfogadnád, akkor ne mondj le róla.
10/13 anonim válasza:
Én viszont bírom az ilyen filmeket. Szerintem hagyd Kanadát, ott úgyis hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!