Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem őt? Vagy hogy hódítsam meg?
Ez most kicsit ilyen kiírom magamból jellegű lesz, mintsem érdemben egy jó kérdés.
Az a helyzet, hogy igen jó ideje már tetszik nekem egy férfi, akivel közös baráti körbe tartozunk, vele nem vagyunk szoros barátok. Kívülről-belülről az esetem, mióta ismerem, bele vagyok zúgva. Volt barátnője, aztán tavaly szakítottak. Nem akartam "ráugrani".
Aztán tegnap volt egy házibuli, ahol tudtam, találkozni fogunk. Ott akartam bevetni magam, úgy éreztem, végre eljött az én időm. Egy elképesztően dögös piros koktélruhát választottam, le se tudta rólam senki venni a szemét. Derékban karcsú, ejtett vállú ruha. A hajamat is hullámosra csináltam, kicsíptem magam elég rendesen. Annyi bókot bezsebeltem mindkét nemtől, hogy az nem igaz.
Ő azonban nem volt ott. Megkérdeztem a házigazdát, hol van, azt mondta, később benéznek a barátnőjével. Úgy éreztem, fordult egyet velem a föld... Meg is érkeztek később, és volt vele egy nagyon magas csaj, az új barátnője. Amint megérkeztek, rosszullétre hivatkozva leléptem, mert egyszerűen képtelen voltam őket látni... Kérdezték valaki haza vigyen-e a kocsival ha rosszul vagyok, mondtam nem... Amint kiértem az utcára bőgni kezdtem...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a sorsom. Szeretek valakit, aki mindig valaki mással jön össze, anélkül, hogy tudná, mit érzek iránta. És mielőtt valaki azt írja, nála ez nem úgy van, hogy pár hónap múlva úgyis szétmennek... Az előző barátnőjével is 2 évig voltak együtt, az az előttivel 5 évig... Sose volt még barátnője 2 évnél rövidebb ideig tehát, és már abban a korban van, hogy házasságban gondolkodik nagy valószínűleg... Lehet egy életre elveszítettem...
Van amúgy egy férfi haverom, ő az egyetlen akinek megírtam mindent, őt is sajnálom... Ő meg úgy járt, hogy 4 éve szakított vele egy exbarátnője, és azóta is őt szereti... Már nem úgy, mint régen, de még mindig ott tart, hogy bármikor újra összejönne vele. De az exe már jegyben jár valaki újjal, és külföldön laknak amúgy is. Mi vagyunk a 2 szerencsétlen szerelmes...
Mielőtt valaki azt írja, nem fogok ezzel a férfi haverommal összejönni, nem vonzódunk egymáshoz.
Úgy érzem, sosem fogok olyat találni, akit annyira szeretek majd, mint ezt a plátói szerelmemet...
Aterzem, bar engem kihasznalni szoktak, legutobbi meg is csalt, vegig mas kellett neki csak potleknak jo voltam.
Tied meg a jobbik eset.
Probalj vele beszelgetni, ha nem hajlik feled,akkor meg ne talalkozz vele es probald meg kiverni a fejedbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!